Principal » general » Tecno Q1 ne vizitează la Mobility Towers

Tecno Q1 ne vizitează la Mobility Towers

general : Tecno Q1 ne vizitează la Mobility Towers

Nu există multe smartphone-uri acolo cu o tastatură hardware QWERTY în aceste zile. Cu toate acestea, cred că există o piață puternică pentru dispozitivele din categoria respectivă. Tecno Q1 vizează această piață. Am o unitate aici, îmbrăcată în negru.

Prima impresie


Q1 se simte ca un rezervor, ceea ce înseamnă că este bine construit și ar trebui să reziste unor abuzuri. Este largă și se simte un pic mare în mâini. Chunky este cuvântul, cred. Există o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, și are microUSB și porturi audio de 3, 5 mm în partea de sus. Pachetul este prevăzut cu o cartelă microSD de 8 GB, cu cască, un cablu micro-USB și un adaptor și un carcasă din spate transparent transparent pentru telefon.

Porniți-l, secvența de pornire este decentă. Am experimentat un șoc de cultură. Afișajul de 2, 6 inci se simte înghesuit în uz. Utilizarea telefoanelor touchscreen full touchscreen de 4 inch și peste de mai multe luni nu ajută această tranziție. După un timp, m-am ajustat, totuși, după ce tot BlackBerry-ul soției mele are un afișaj mai mic de 2, 44 cm și eu mă ocup de asta. Simt că afișajul ar fi putut fi mai mare dacă spațiul a fost mai bine folosit. Un afișaj de 3 inci s-ar fi instalat ușor aici.

Încă mai am pregătit Q1 acum, deci nu prea ai de spus despre performanță și toate astea. În afară de e-mail și de WhatsApp pe care deja le-am pus în mișcare - și amândouă funcționează bine fără probleme - nu am reușit să folosesc încă multe. Trebuie să spun că încă mă obișnuiesc cu mărimea ciudată și cu tastatura. Se simte un pic diferit de ceea ce am obisnuit. Voi avea mai multe detalii în revizuirea corectă, așa că stați pe loc. Între timp, am să-l împing pe tipul ăsta prin fiecare buclă pe care o pot găsi. Știi cum mă rostogolesc

Recomandat
Lasă Un Comentariu