Principal » recenzii generale » Revista TECNO Phantom Z Mini - un model ravishing

Revista TECNO Phantom Z Mini - un model ravishing

recenzii generale : Revista TECNO Phantom Z Mini - un model ravishing

Fiind primul telefon TECNO lansat pentru 2015, Phantom Z Mini (aka PTM-Z-mini) este o frumusețe fină a hardware-ului și o modalitate perfectă de a anunța brandul în noul an.

Chiar de la telefon până la telefon și la interior, primul lucru pe care îl veți observa în legătură cu acest telefon este ambalajul reînnoit. Pachetul arată bine și atrăgătoare cu design binefăcătoare, telefonul în sine arăta bine artizanal și vă oferă acel sentiment de iPhone, software-ul și caracterele telefonului arată bine ambalate cu îmbunătățiri utile intuitive UI și caracteristici software.

Caracteristici cheie

 • Foarte ușoară și doar 6, 6 mm grosime.
 • Afișaj AMOLED IPS de 5 inci, cu sticlă Gorilla, 720 × 1280 pixeli și (294 PPI).
 • Android 4.4.2 Kitkat, cu interfață personalizată cu aspect modern.
 • Chipsetul MediaTek MT6592 cu procesor Cortex-A7 de 1.4GHz octa-core, GPU-ul Mali 450-MP4 și memorie RAM de 2 GB.
 • 13 MP Focalizare automată, cu bliț LED și înregistrare video de 1080p @ 30fps.
 • Cameră foto de 8MP frontală, cu bliț LED și înregistrare video 360p.
 • Spațiu total de stocare de 16 GB (10 GB utilizabil).
 • Suport dual SIM, Mini / Micro SIM, switch 3G și schimbător fierbinte.
 • Dolby Digital Sound.

Dezavantaje principale

 • Baterie nedemontabilă.
 • Fără slot pentru cartele de memorie.

Iată specificațiile complete în detaliu. Au fost deja spuse multe despre acest telefon, Sir Moverick a făcut o revizuire de tip Unboxing. L-am iubit de la prima vedere si am impartasit cateva poze ale dispozitivului, astfel incat aceasta recenzie exploreaza in cea mai mare parte ingarantele si functionalitatea acestui telefon si probabil mai multe motive pentru care ar trebui sa cumparati acest dispozitiv minunat pentru dumneavoastra. Acoperirea fiecărei lame de iarbă, stil de mobilitate , stai înapoi apuca o pungă de pop-porumb, pentru că spectacolul a început doar.

De asemenea, citiți: Upgrade-uri GloMobile Pachete Mobile Internet Bundle; Abonatii MTN se confruntă cu date de avertizare

Hardware / Proiectare

La prima vedere, observați că acest telefon este foarte subțire, chiar mai subțire decât iPhone-ul 6, și incredibil de ușor, abia veți simți greutatea în buzunar. Telefonul este o placă plat cu design unibody și muchii curbate. Camera din spate și blițul arată ca un iPhone 4s, camera frontală are și un blitz amplasat lângă acesta. Acest dispozitiv se potrivește perfect în mâinile tale, în ciuda slimității.

Software / display
În mod inteligent, acest telefon vine cu " ambalaj " care rulează un sistem personalizat Android 4.4.2 Android numit Aliyun OS. Interfața cu utilizatorul este curată și îngrijită, cu icoane bine distanțate - toate pe un fundal negru - menținând stilul iPhonesque. Iată o tragere în jos a barei de notificare.

Avem Modul Neintenționat, o caracteristică prin care telefonul se blochează automat după ce intră în buzunar. Celălalt, ClearMotion se spune că îmbunătățește redarea video.

Afișajul este un afișaj clar AMOLED de 1280 x 720 HD, cu unghiuri de vizualizare clare, iar Gorilla Glass leagă fața.

Acest telefon vine cu o memorie încorporată de 16 GB, dar este de aproximativ 10 GB utilizabil. Spațiul de stocare este complet împărțit atât pentru instalarea aplicațiilor, cât și pentru stocarea media.

aparat foto
Shooter-ul de 13MP pe care îl avem aici se remarcă admirabil, chiar și în locuri întunecate. Cu toate acestea, dacă nu lăsați senzorul să se concentreze asupra subiectului, imaginea va ieși neclară.

Camera frontală de 8MP are o autonomie superbă, acoperind un unghi larg. Senzorul dispune de o mulțime de detalii, chiar și în scenarii puțin întunecate, ieșirea imaginii este ascuțită. Aveți grijă să aveți și un bliț LED cu fața în față pentru a asigura iluminarea.

De asemenea, citiți: Google+ sa deschis în sfârșit tuturor

Multimedia
Difuzoarele interne pe care le oferim aici oferă un sunet pur, toate datorită funcției Dolby Digital preinstalată. Volumul nu este destul de puternic. Cea mai bună experiență muzicală este simțită atunci când telefoanele pentru ureche sunt conectate.

Redarea video este fericită de afișajul viu AMOLED. Înregistrarea FM este, de asemenea, inclusă împreună cu aplicația radio.

Performanță și durata de viață a bateriei
TECNO Phantom Z Mini este un performer capabil. Cu procesorul octa-core de 1, 4 GHz cu 2 GB de memorie RAM, aplicațiile rulează fluide și rapide. Iată o captură de ecran a indicatorului de referință Antuntu.

Durata de viață a bateriei acestui telefon este stelară. Am reusit sa incalzesc 10 ore in mod constant de utilizare 3G cu 2 SIMS instalate. Există un mod de economisire a bateriilor furnizat în sistem de operare, iar TECNO a introdus modul de economisire a energiei (Kind Power Saving Mode) (care se găsește în Samsung Galaxy S5) pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Diverse
Acest telefon are multe controale inteligente pentru gesturi. Cel mai notabil este caracteristica Double tap to Wake / Sleep. Când atingeți dublu ecranul se aprinde sau doarme după caz. Acest lucru vă salvează stresul de a atinge întotdeauna butonul de alimentare. Ne place această caracteristică și sugerăm că ar trebui să fie pusă în aplicare de către orice alt producător de telefon, indiferent de sistemul de operare.

Există o mulțime de alte controale de gest, cum ar fi Startul rapid, Răsucirea răspunsului etc, care pot fi activate în setări.

Butonul de acasă din mijloc acționează oarecum ca o lampă de notificare, aprinsă când bateria este plină sau când primiți o notificare. Impresionant, într-adevăr!

Slotul SIM este la cald, ceea ce implică posibilitatea de a schimba fără probleme cartelele SIM fără a reporni telefonul.

De asemenea, citiți: HabitRPG vă recompensează pentru îndeplinirea sarcinilor zilnice

Am observat că atunci când încercați să faceți multitasking și să minimizați aplicațiile, trecerea de la mijloc la stânga blochează aplicația în memorie - aceasta înseamnă că nu se va închide chiar și atunci când memoria RAM este scăzută, în timp ce bifarea de la mijloc la dreapta închide aplicația în cauză. Vedeți captura de ecran:

Verdictul final
De la primul minut după manipularea acestui dispozitiv, este ușor de constatat că TECNO și-a schimbat total ambalajul. Sunt îmbunătățiri semnificative de la hardware la software. TECNO Phantom Z mini este o astfel de reprezentare; un dispozitiv excelent, un afișaj excelent, o cameră decentă și un interpret absolut. Având doar 10GB pentru a utiliza fără un slot pentru carduri de memorie este dificil, dar asta e despre singurul lucru enervant cu acest specimen ravishing. Obțineți acest dispozitiv dacă vă place să fie subțire și frumoasă *


Anunț :

Livrarea în aceeași zi în Lagos când îți cumperi smartphone-ul de la Shop Mobility pentru toate comenzile înainte de ora 12, în fiecare zi, de luni până vineri. Du-te la magazin acum!

Recomandat
Lasă Un Comentariu