Principal » general » TECNO externalizează Samsung pentru a ocupa primul loc în Nigeria, Ghana

TECNO externalizează Samsung pentru a ocupa primul loc în Nigeria, Ghana

general : TECNO externalizează Samsung pentru a ocupa primul loc în Nigeria, Ghana

Luni în urmă, am fost în Accra, Ghana pentru Africa de Vest Telecom Summit Expo 2015, precum și Ghana Telecom Awards 2015. În cursul evenimentelor, am vorbit cu câțiva insideri din industrie și toți au confirmat faptul că TECNO a fost cel mai important smartphone din Ghana brand, înainte de Samsung și Huawei.

Aici, în Nigeria, cifrele de vânzări din 2014 spun o poveste similară - că TECNO a devenit brandul principal al smartphone-urilor din Nigeria, din nou în fața Samsung. Am vorbit cu liderul tehnologiei mobile, Emeka Okoye, despre piața smartphone-urilor din Nigeria. El a reiterat acest lucru din nou:

. @ moverick indiferent dacă ne place sau nu Tecno este cel mai mare brand de telefonie mobilă acum bătând vânzările Samsung înțelept 2: 1 re 2014 date. #Nigeria

- Emeka Azuka Okoye (@ EmekaOkoye) 16 decembrie 2015


Emeka spune că pentru fiecare dispozitiv pe care Samsung îl vinde, TECNO vinde două. Suna minunat.

Îmi doresc ziua în care statisticile vor fi făcute publice aici în Nigeria, așa cum se întâmplă în alte locuri din întreaga lume. Statisticile disponibile aici sunt păstrate în secret, ceea ce cred că este în detrimentul progresului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu