Principal » cele mai bune oferte » [Deal Alert] TECNO Camon C9 este disponibil pentru doar N48,900

[Deal Alert] TECNO Camon C9 este disponibil pentru doar N48,900

cele mai bune oferte : [Deal Alert] TECNO Camon C9 este disponibil pentru doar N48,900

Dealer Alert TECNO Camon C9: C9 este predecesorul Camon CX și este încă un foarte bun smartphone pentru vânătorii de chilipiruri .

[Deal Alert] TECNO Camon C9

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone cu ecran de 5, 5 țoli, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de stocare internă și o baterie de 3000 mAh la un preț cu adevărat dulce, ar trebui să vă uitați la vânzarea în curs de desfășurare la Slot Systems. Punctul unic de vânzare al lui C9 este camera auto de 13 megapixeli. Camera principală este, de asemenea, un shooter de 13 megapixeli. Și are 4G LTE, de asemenea.

Puteți verifica specificațiile TECNO Camon C9 pentru a obține o imagine detaliată a caracteristicilor pe care le oferă. De asemenea, am folosit și revizuit telefonul, astfel încât să puteți citi TECNO Camon C9 Review pentru a vedea dacă corespunde așteptărilor dvs. înainte de a vă cumpăra.

N48, 900 pentru Camon C9 este o afacere solidă dacă sunteți în căutarea unui smartphone în această clasă. Acesta este prețul pe care îl oferă în prezent Yudala. S-ar putea să doriți să profitați de ea.

Sursa : Yudala

Recomandat
Lasă Un Comentariu