Principal » recenzii generale » TECNO Boom J7 recenzie

TECNO Boom J7 recenzie

recenzii generale : TECNO Boom J7 recenzie

Aceasta va fi o revizuire non-techy, deoarece nu sunt altceva decât un techy. Dacă sunteți interesat de specificațiile lui J7, verificați-le aici: Specificații TECNO Boom J7.

Boom J7 este oficial primul dispozitiv Android care a durat mai mult de 48 de ore în mâinile mele. Fiind un fan renumit de hard Blackberry 10, sunt destul de șocat că nu mi-a ratat BlackBerry prea mult de ziua în care am luat acest dispozitiv. Deci, vino cu mine pentru opinia mea despre această ofertă de la TECNO.

Zilele!

Primul meu Yay: Design

Primul meu yay pentru acest dispozitiv este designul. Vorbesc despre aspect, simt, culori și toate astea. Fiind un designer, nu sunt aproape atras de dispozitive colorate. Boomul J7 sa dovedit a fi o excepție. A fost dragoste la prima vedere. Imediat mi-am luat ceva timp sa-mi iau simtul si culoarea minunata si sa-l indragosesc. foarte puține dispozitive din această gamă de prețuri vă oferă o apreciere a primei pe care Boom-ul J7 le oferă. Display-ul color prea .. erm .. dar nu la fel de rau ca ceea ce este pe acele dispozitive premium care costa la fel de mult ca prima ta tata masina mea, este foarte bun si clar, cu imagini de fundal foarte frumos. De fapt, imaginile de fundal sunt atât de frumoase încât domnul Mo a luat unul dintre ele pentru că dispozitivul său poate să cumpere un Range Rover.

[ Nota editorului : Gladys vorbea doar limba in obraz. Domnul Mo nu deține sau nu posedă niciun dispozitiv care să poată cumpăra lumina de frână a unui râu, mai puțin mașina în sine. Silly girl.] De asemenea, citiți: Ce browser (e) mobil (i) utilizați?

Al doilea meu Yay: Selfies

Cu toții știm că până de curând, BlackBerry a făcut aparate de fotografiat oribile. Ca urmare, am fost singuri lipsiți de foame atâta timp cât îmi amintesc (am folosit un Z10). Acest Boom J7 mi-a adus swags înapoi cu camera lui de sine și primar. Cu imagini cu adevărat clare și culori bine definite, s-ar putea să-i greșești cu ușurință fotografia pentru una dintre celelalte dispozitive de înaltă calitate - știi, acelea care sunt echivalente cu chiria casei tale.

Al treilea meu Yay: The Boom Player

Boom Player este o aplicație muzicală încorporată în Boom J7 de TECNO. Ea se află în centrul noului focus pe divertisment. Oferă accesul utilizatorului la un magazin online de muzică pentru redarea și / sau descărcarea melodiilor. De asemenea, permite utilizatorului să redea muzică de pe dispozitivul de stocare sau pe cardul de memorie.

Aceasta este în mod oficial prima mea utilizare a unei aplicații de muzică și streaming video încorporată pe orice dispozitiv. Și trebuie să mărturisesc, simt că trăiesc într-o peșteră toată viața mea. A fost nevoie de câteva secunde pentru ca mine să-mi dau seama de asta și ooo-la-la! Am fost pe muzică fără sfârșit. Nu stiu cum functioneaza alte aplicatii muzicale, dar asta chiar imi da versurile pentru fiecare melodie jucata, iar versurile se descarca cu melodiile. Acum, am ales un cântec, îl descarc și cântăm de fiecare dată când se joacă pe dispozitivul meu. Pentru mine, asta e shiiii.

Între timp, difuzorul pe spate este pur și simplu uimitor! Am avut un test in-house cu un dispozitiv extrem de mare și, sincer, rezultatele ne-au înfricoșat mințile. Și căștile incluse sunt foarte bune, producând un sunet clar. Pentru un dispozitiv de tip mijlociu ca acesta, pot să-mi pariez banii pe faptul că-i va arunca în aer pe ceilalți. În curând avem un videoclip comparativ. Fii atent la asta.

De asemenea, citiți: Spuneți Bună ziua pentru Ovi Browser beta pentru S40

Modul meu 4th Yay: modul de economisire a energiei ultra
Nu trebuie să uit să menționez că Boom J7 are o caracteristică Ultra Power Saving. Acest lucru transformă dispozitivul într-un telefon obișnuit cu funcții cele mai de bază și fără conexiune la internet. Odată trebuia să rulez pe acest mod în timpul unei petreceri de week-end când bateria mea a scăzut. Ghiciți - a durat un uimitor timp de încă o oră de utilizare standard pe apeluri, mesaje text, calculator, notebook pentru jotări și un înregistrator de sunet. Deoarece joggularea între moduri este atât de ușoară, puteți trece rapid în modul smartphone pentru a vă verifica mesajele și pentru a reveni la modul telefonic. Îmi place în mod deosebit acest lucru pentru că mă ajută să scap de distracțiile obișnuite ale caracteristicilor smartphone-ului și mă strigă până la elementele de bază când trebuie.

NaHS?
Din păcate, nu am nimic. Dispozitivul nu a fost rău în toate cele două săptămâni când a fost cu mine. Nu a mai rămas o dată. Fac toate activitățile mele de smartphone - mesaje de poștă electronică, navigare pe Internet, social media, apeluri telefonice, servicii bancare mobile și unele jocuri de noroc. Bateria este bună, dar nu excepțională. Mă păstrează în timpul orelor mele de lucru, deși este nevoie să încărcați aproximativ o dată la 12 ore. Nu se încălzește ca niște alte dispozitive pe care le cunosc, iar finisajele sale arată că vor rezista unei utilizări serioase.

Mi se spune de replicile lui TECNO că J7 costă între 26.000-30.000. Nu este deloc prețios pentru ceea ce oferă. În opinia mea, cred că TECNO a lovit o notă bună cu J7. Dispozitivul poate fi descris într-un singur cuvânt: BOOM!

De asemenea, citiți: Moto e4 Review: Clasa pe un buget
Recomandat
Lasă Un Comentariu