Principal » general » TECNO Boom J7 în Ghana

TECNO Boom J7 în Ghana

general : TECNO Boom J7 în Ghana

TECNO Mobile, liderul producătorului de telefoane mobile dual SIM, a câștigat ultima vineri, 22 mai 2015, premiul Smartphone of the Year pentru al doilea an la ediția din acest an a prestigioasei premii Ghana Telecom. Deja este marca cu cea mai rapidă creștere a telefonului mobil din Africa, premiul reafirmă creșterea continuă a pieței TECNO Mobile prin introducerea de produse noi și inovatoare.

TECNO și-a prezentat noile produse, printre care BOOM J7 foarte accesibil, dar elegant și inovatoare, la Summit-ul Telecom din Africa de Vest.

Este un smartphone dual-SIM, 3G, Android cu un display de 5 inch, spațiu de stocare intern de 16 GB, slot pentru cartelă microSD, cameră spate de 8 megapixeli, cameră auto de 2 megapixeli și o baterie de 2020mAh.

Toate detaliile de mai sus de pe telefon sunt destul de impresionante, dar trebuie să spun că bateria a fost plâns. TECNO ar fi putut face mai bine cu bateria, deoarece telefonul te face să vrei să asculți mult muzica. Bateria durează mai mult când opriți rețeaua 3G și utilizați rețeaua 2G. Bineinteles, asta inseamna ca aveti conectivitate mai slaba la internet.

S-ar putea să știți de ce am spus că telefonul vă va face să doriți să ascultați mult muzica. Este din cauza capacităților sale bune de sunet și muzică și trebuie să felicit efortul.

Trebuie să scot la lumină problema aparatului foto. Produce imagini cu zgomot digital destul de mare. Imaginile din cameră sunt clare când fotografiile sunt luate în lumina zilei. Cu toate acestea, imaginile sunt reduse atunci când sunt luate în condiții de iluminare scăzută.

Boom J7 este primul smartphone TECNO care a primit o mulțime de recenzii bune pentru capacitățile sale bune de sunet și muzică (a se vedea TECNO Boom J7 de pe MobilityArena.com.) Smartphone-ul dual SIM din clasa mijlocie are un design proaspăt, noi aplicații și funcționalități care o fac un bun pretendent printre diversele smartphone-uri disponibile pe piață. Cred că aceasta este o altă declarație a TECNO și se pare că acest produs prelua treptat piața din Accra.

De asemenea, citiți: BLU fixează problema de securitate pe șase smartphone-uri

Dacă doriți o calitate a sunetului accesibilă și bună, dual smartphone SIM, vă recomandăm să vă uitați la TECNO Boom J7.

Puteți verifica specificațiile complete TECNO Boom J7.

Recomandat
Lasă Un Comentariu