Principal » general » Obsessia Tech Crowd cu moartea

Obsessia Tech Crowd cu moartea

general : Obsessia Tech Crowd cu moartea

Aceste zile, totul este mort, grație acestei obsesii morbide a industriei tehnologice. Sunt momente în care bănuiesc că tipii care se află cu adevărat în spatele industriei tehnologice sunt negustori de moarte. Sau strigoii - vampiri și alte lucruri.

Dacă nu, cum explicați acest lucru mort, mort, mort? MySpace este mort. Yahoo este mort. Symbian este mort. PC-ul este mort. Să nu uităm de ce radio a fost mort de ani în urmă. De asemenea, am auzit că televizorul este mort. Există băieți atât de îndrăgostiți de aplicații, încât ei și-au exprimat, de asemenea, că internetul a murit.

Problema nu este doar că totul este mort. O problemă mai mare este că nimeni nu știe chiar ce înseamnă să fii mort. Pierde 10% marketshare; ești mort. Nu sunteți dispuși de o secțiune a mass-media; ești mort. Anunțați că platforma dvs. nu va mai livra telefoane noi; ești mort. Trageți compania dvs. de pe piața de valori; ești mort. Dacă cineva preferă o tehnologie diferită; tehnologia ta este moartă.

Mort. Mort. Mort.

Putem doar să hotărâm ce înseamnă să fii mort și apoi să mergi ușor să pronunți totul mort? Dar apoi, poate că eu sunt singurul obosit de a auzi că totul este mort. Nu că acest articol va schimba ceva. Îmi place să scriu la fel de mult ca ceilalți iubesc pronunțarea lucrurilor moarte. Deci, cine urmează?

Recomandat
Lasă Un Comentariu