Principal » general » Vorbirea poate fi periculoasă pentru sănătatea noastră

Vorbirea poate fi periculoasă pentru sănătatea noastră

general : Vorbirea poate fi periculoasă pentru sănătatea noastră

Sigur. Există libertatea de exprimare în majoritatea părților lumii. Dar vorbind, vorbind neglijent, te poate ateriza cu tot felul de necazuri. Aceasta este, în afară de pierderea resurselor dvs. de neînlocuit (timp). Sau, fiind acuzat de dezorientare.

În cazul în care vă întrebați, această postare se referă la vorbit pe telefonul dvs. mobil. Discuție excesivă, adică.

Au existat controverse serioase cu privire la posibilele efecte dăunătoare ale utilizării excesive a telefonului (pentru a vorbi) asupra creierului uman. Ați auzit de lucruri teribile, cum ar fi posibilitatea de cancer și de tumori rezultate din posibilele radiații de la telefoanele noastre mobile.

Întrebarea să ne întrebăm este - nu este mai bine să fim în siguranță (acum) decât să ne pare rău (mai târziu)?

În timp ce avem o lungă conversație pe unele telefoane, putem observa de obicei că se încălzește. De fapt, am simțit dureri în timpanele mele în timpul conversațiilor de lungă distanță.

Pentru a limita durata conversațiilor prin telefon, unele dintre următoarele tactici pot fi utile:

1) Limitați cât timp vorbiți pe telefonul mobil

Sigur - unii oameni iubesc să audă sunetul vocii lor. Vreți să descurajați astfel de oameni să vă cheme. Sau, cel puțin, minimalizați cât timp veți ajunge să vorbiți cu ei. Unele programe software care ajută la atingerea acestui obiectiv sunt:

a) O aplicație a listei neagră care poate împiedica pur și simplu apelurile anumitor persoane (de exemplu, lista neagră la îndemână pentru Symbian). Știu, dar asta e creierul despre care vorbim!
b) O aplicație telefonică care poate deconecta automat un apel după un anumit număr de minute programate (de exemplu, AutoHangUp pentru
Symbian)

2) Faceți cât mai multe apeluri prin intermediul căștilor
Acest lucru nu poate fi convenabil, adevărat. Vorbind despre căști, un set cu cască fără fir poate face mai rău problema irradiativă! Acest lucru face uz de unde radio, nu?

De asemenea, citiți: 2018 Hyundai Azera este un șef cu o mulțime de bâlbâi

3) Utilizați difuzorul
Utilizați difuzorul telefonic când efectuați și primiți apeluri. Totuși, va avea un impact asupra duratei de viață a bateriei.

4) Când apelați, țineți apăsat
Atunci când sunăm, telefonul nostru este pus de obicei în urechile noastre pentru a afla când se recepționează apelul. Se spune că cea mai mare emisie de radiații este în punctul de inițiere a apelurilor. Trebuie să evităm acest lucru. O soluție poate fi să (la apelarea) ține ochii pe ecran. Majoritatea telefoanelor pot fi setate să indice pe ecran - când se conectează un apel. Începe să contorizeze durata apelului odată ce se conectează apelul).

Alternativ, se poate utiliza o aplicație telefonică cum ar fi Youlu Address Book (youlu.com) care are o caracteristică de a vibra telefonul de când se conectează un apel. Există, de asemenea, VibraCall pentru Symbian.

5) Se diluează otravă
Majoritatea oamenilor sunt dreptaci. Din acest motiv, majoritatea oamenilor își vor pune telefonul la urechea dreaptă. Persoanele cu stânga au pus-o pe lobul stâng. (Oamenii ambidextroși i-au pus pe frunte!). Schimbând partea creierului pe care o prăjiți de la timpul 2 asigură că creierul este uniform FRIEd! Nu depășiți o parte !. Puneți acel telefon la urechea stângă uneori, și la dreapta alteori.

6) Înlocuiți apelurile cu alte canale
Înlocuirea apelurilor cu SMS-uri, e-mail-uri, chat-uri ar trebui să ajute, de asemenea. Acest lucru, desigur, ne expune la un alt pericol pentru sănătate (Sindromul mișcării repetitive), dar acest risc este minim. Această opțiune s-ar putea să nu fie fezabilă pentru persoanele cu artrită.

Acestea sunt modalitățile pe care le folosesc personal pentru a minimiza riscurile posibile de utilizare a telefonului mobil.

De asemenea, citiți: Review: Blackberry Bridge de pe PlayBook

Bineînțeles, operatorii de rețea de telefonie ar prefera să vorbim mai mult. Sigur. Dar apoi, și companiile de tutun ar dori să ne fumăm în eventualitatea unui cancer pulmonar. Beer-urile ar dori să coborâm cu ciroză hepatică (prin indulgență în alcool).

Trebuie să consumăm cu moderare.

În ce alte moduri putem minimiza expunerea la radiații telefonice?

Recomandat
Lasă Un Comentariu