Principal » general » Privind nevoile dezvoltatorilor de telefoane mobile

Privind nevoile dezvoltatorilor de telefoane mobile

general : Privind nevoile dezvoltatorilor de telefoane mobile

Ecosistemul mobil din Nigeria este în plină dezvoltare. Avem un număr de indivizi străluciți care și-au sculptat o nișă în dezvoltarea aplicațiilor mobile și o listă lungă de alte persoane care aspiră să facă același lucru.

Din toate părțile, există o mulțime de activități, dintre care nici unul nu este rău în sine. Am discutat personal cu câțiva dezvoltatori mobili pe măsură ce căutăm să contribuim la dezvoltarea. Nu este nici o veste că mediul nigerian este unul extrem de aspru pentru a face orice fel de afacere. Poate imaginea cum trebuie să fie încercarea de a blaze traseul în dezvoltarea aplicațiilor mobile aici. Cu siguranță avem multe de făcut și trebuie să ne punem inimile și mâinile la sarcinile în curs. Dar enumerarea domeniilor de nevoie și a punctelor de acțiune este importantă.

O mulțime de oameni au vorbit și au scris despre calea de urmat pentru dezvoltatorii de aplicații mobile. Totuși, cine știe ce ar putea să lipsească în imaginea pictată până acum? În timp ce mobilitatea sa concentrat în primul rând pe consumatori, probabil că nu ar strica să strălucească lumina reflectoarelor asupra dezvoltatorilor pentru o schimbare.

Iată o întrebare simplă pentru dezvoltatorii de aplicații mobile: ce credeți că trebuie să faceți ca lucrurile să se întâmple mai repede și mai bine? În opinia dvs., există lucruri pe care trebuie să le considerați necesare pentru a accelera dezvoltarea aplicațiilor mobile aici în Nigeria și în alte părți ale continentului? Spune. Cu cât sunteți mai specific, cu atât sunt mai mari șansele ca aceste nevoi să poată fi abordate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu