Principal » general » Sistemul șapte: o soluție eficientă de e-mail prin push

Sistemul șapte: o soluție eficientă de e-mail prin push

general : Sistemul șapte: o soluție eficientă de e-mail prin push

Ca un e-antreprenor viitoare și un etusiast al tehnologiei mobile, e-mailurile sunt foarte importante pentru mine, ceea ce înseamnă că trebuie să accesez căsuța poștală de multe ori, dar trebuie să merg online fiecare și apoi pentru a verifica mai multe conturi de e-mail nu a fost chiar amuzant. Am încercat să utilizez clientul de e-mail implicit pe telefonul meu Nokia E61, dar acesta nu a furnizat e-mail push adevărat. Am luat în considerare obținerea unui BlackBerry, dar acest lucru nu sa încadrat în bugetul meu în acel moment, așa că m-au determinat să caut un client de e-mail push care să poată livra un e-mail cu adevărat push. După ce am căutat și am încercat mai multe, am găsit 7.

Șapte este un client gratuit de e-mail push care oferă e-mail push pe dispozitivul mobil. Se taie pe platforme, inclusiv, dar nu se limitează la Symbian, Java, Android și Windows Mobile. În plus, se integrează foarte bine cu clientul implicit de e-mail al dispozitivelor mobile pe care este suportat.

Cu Seven, puteți accesa mai multe conturi de e-mail de la aceiași furnizori și conturi bazate pe Microsoft Exchange Server și IBM Lotus Notes. De asemenea, vă permite să vă sincronizați folderele, calendarele și contactele.

Cea mai importantă pentru mine în ceea ce privește Seven este simplitatea și eficiența și chiar dacă este gratuită, nu este lipsită de feuuturi. Tot ce aveți nevoie este numele de utilizator și parola dvs. și sunteți în desfășurare în câteva minute. Cu toate acestea, o notă de precauție: atunci când adăugați conturi de e-mail, asigurați-vă că modificați numărul centrului de mesaje, deoarece aplicația trimite un mesaj către un număr internațional.

Dacă sunteți preocupat de securitate, Seven utilizează o encictare de la sfârșitul la sfârșit, astfel încât numai dvs. să puteți citi mesajul. Și pentru ca e-mailurile să nu vă întrerupă viața privată, este posibil să stabiliți și perioadele în care Șapte îți împinge e-mailuri. Este, de asemenea, posibil să o întrerupeți cu totul.

De asemenea, citiți: Previzualizarea video a Symbian ^ 3

Șapte necesită o conexiune permanentă la internet, dar cel mai bun lucru este că nu este foame de lățime de bandă.

Folosesc Seven timp de șapte luni și nu am avut nicio plângere. Mi-ar recomanda cu placere oricarui utilizator de smartphone care doreste functionarea adevarata a push email ca alternativa la BlackBerry.

Cu cei șapte care au nevoie de BlackBerry? Cu marketing adecvat și publicitate, șapte pot să suporte ochelari de vedere la globul ocular cu e-mailul push BlackBerry. Comentariile și întrebările dvs. sunt binevenite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu