Principal » general » Symbian entuziaști petiție pentru eliberarea de cod sursă

Symbian entuziaști petiție pentru eliberarea de cod sursă

general : Symbian entuziaști petiție pentru eliberarea de cod sursă

În timp ce suportul oficial al Symbian poate fi închis, entuziaștii din întreaga lume nu renunță încă. Fiind un software open source, unii entuziaști au lansat o petiție pentru codul sursă și cele mai recente dezvoltări se construiesc pentru a fi făcute publice, astfel încât oricine dorește să lucreze, să o îmbunătățească sau să o folosească, poate face acest lucru.

Este evident că Microsoft nu este predispus la faptul că Symbian încă mai respiră și este în viață undeva. Entuziaștii au știut să ia o bucată de software și să înceapă o revoluție cu ea. Gândiți-vă la CyanogenMOD pentru Android. Cu toate acestea, mă îndoiesc că sistemul de operare Symbian în sălbăticie poate fi o amenințare serioasă pentru Windows Phone. Mi-ar plăcea să văd Symbian menținut în viață prin dezvoltarea entuziastului. Am putut vedea unul sau două lucruri interesante, indiferent cât de mică, ieși din ea.

Deci da; Am semnat petiția. Dacă sunteți un fan al sistemului de operare Symbian și vă place să faceți același lucru, faceți clic pe link-ul de mai jos.

Semnează petiția: Nokia Corporation & Microsoft Corporation: Eliberați codul sursă Symbian & Faceți-l deschis și lansați cele mai recente actualizări de actualizare

Recomandat
Lasă Un Comentariu