Principal » general » Symbian Belle devine Microsoft Apps pentru productivitate

Symbian Belle devine Microsoft Apps pentru productivitate

general : Symbian Belle devine Microsoft Apps pentru productivitate

Londra, Marea Britanie - Nokia a anunțat astăzi actualizările viitoare ale sistemului de operare Symbian Belle, care transformă cea mai recentă gamă de smartphone-uri într-un birou mobil pentru orice afacere. Actualizările gratuite, numite Microsoft® Apps, oferă o suită de aplicații de productivitate Microsoft către smartphone-urile Nokia compatibile, pentru a adăuga caracteristicile complexe de securitate și gestionabilitate deja conținute în Symbian Belle. Necesind nicio infrastructură suplimentară, aceste aplicații ajută la adăugarea avantajelor de afaceri imediate la primele dispozitive Symbian Belle, precum și furnizarea unei valori suplimentare semnificative clienților existenți ai companiei Nokia care fac upgrade la Symbian Belle.

"Munca este o parte importantă a stilului de viață, aspirației și realizării personale pentru mulți oameni din întreaga lume", a declarat Purnima Kochikar, vicepresedinte al companiei mobile Nokia. "Așa cum Symbian Belle extinde posibilitățile zilnice de interacțiune socială, am dorit să extindem posibilitățile de a gestiona viața personală a oamenilor și a angajatorilor. Aplicațiile Microsoft reprezintă un alt exemplu al angajamentului continuu al Nokia de a continua să ofere valoare și inovație utilizatorilor Symbian. "

"Aplicațiile de productivitate Microsoft pentru Nokia Symbian vor ajuta clienții să rămână conectați la documente și servicii Microsoft Office atunci când vor merge", a declarat Pat Fox, senior director marketing și planificare, Microsoft Office.

Disponibil până la sfârșitul trimestrului patru al anului 2011 cu o disponibilitate largă a consumatorilor la începutul anului 2012, Microsoft Apps va aduce instrumente de colaborare și productivitate, inclusiv Microsoft® Lync® 2010 Mobile, Microsoft OneNote®, Microsoft PowerPoint® Broadcast și Microsoft Document Connection care oferă acces Microsoft SharePoint) la Symbian Belle. O actualizare în prima jumătate a anului 2012 va introduce Microsoft Word, Excel și PowerPoint ca aplicații native pentru prima dată în afara platformei Windows.

De asemenea, citiți: Vârsta telefoanelor smartphone de tip touch-and-type este aici

Aplicațiile Microsoft vor fi livrate prin actualizarea software-ului prin intermediul aplicației de descărcat și descărcate de pe PC și vor funcționa pe telefonul Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia X7, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 600 și Nokia Oro.

În plus, Nokia colaborează cu Microsoft pentru a asigura gestionarea dispozitivelor mobile a dispozitivelor Symbian Belle prin Microsoft® System Center Configuration Manager 2012.

Note pentru editori :
Prima actualizare va fi disponibilă până la sfârșitul trimestrului 4 al anului 2011, cu o disponibilitate largă a consumatorilor la începutul anului 2012, introducând o serie de aplicații de productivitate Microsoft către dispozitivele Symbian Belle:
- Microsoft OneNote - o notă bogată cu imagini. Sincronizează cu Microsoft SkyDrive®.
- Microsoft Lync 2010 Mobile - întâlniri eficiente din punct de vedere al costurilor, prezență, audio și web în mișcare.
- Microsoft Document Connection - o singură vizualizare a documentelor stocate pe mobil, inclusiv atașamente de e-mail, precum și documente pe site-urile SharePoint 2010.
- Microsoft PowerPoint Broadcast - vizualizați emisiunile de prezentări direct de la PC la telefon mobil.

O actualizare ulterioară va introduce Microsoft Word, Excel și PowerPoint ca aplicații native pentru prima dată în afara platformei Windows și va continua să livreze noi caracteristici aplicațiilor Microsoft, inclusiv:
- sincronizarea Microsoft OneNote cu SharePoint (în plus față de SkyDrive)

Nota editorului: În mod evident, aceste aplicații adaugă o valoare serioasă platformei Symbian și întăresc angajamentul Nokia de a sprijini Symbian până la sfârșit. Aplicațiile Microsoft oferă, de asemenea, aceleași funcționalități care vor fi disponibile pe telefoanele smartphone WindowsPhone și, sperăm, vor facilita trecerea la utilizatorii WindowsPhone pentru Symbian.

Anunțul de la Nokia Conversations include următoarea declarație: "Vor exista mai multe actualizări în 2012 și mai multe dispozitive pentru a veni și Nokia a spus deja, vom oferi suport software pentru Symbian până cel puțin 2016. Symbian este extrem de important pentru viitoarele noastre ambiții și acest ultim anunț este doar un alt exemplu al rolului pe care îl va juca Symbian ... "

Recomandat
Lasă Un Comentariu