Principal » general » Symbian - fiara care a refuzat să moară

Symbian - fiara care a refuzat să moară

general : Symbian - fiara care a refuzat să moară

StatCounter este un serviciu global de monitorizare web care urmărește browserele și sistemul de operare folosit pentru a accesa site-urile pe care sunt încorporate codurile / scripturile.

Statisticile de la StatCounter arată că Symbian este încă un câine de vârf în navigarea pe web mobil, cu un avantaj confortabil față de alții.

Da; aceasta este doar statisticile StatCounter. Totuși, rețineți că StatCounter nu sunt jucători mici în acest domeniu. Începând cu 1 iunie 2010, codul de urmărire StatCounter a fost instalat pe mai mult de 3 milioane de site-uri la nivel global.

Este interesant să vedem că, în ciuda pretențiilor multora că browser-ul Symbian este "mizerabil" și că Symbian este fie "mort" sau "murind", acest câine vechi încă mai are propriul său.

Desigur, parțial responsabil pentru acest lucru este baza imensă instalată a Symbian.

Ca răspuns la această veste, cineva a spus: "Symbian este o bestie. Pur și simplu nu va muri! "Poate. Poate că nu. Dar mesajul este clar: acest tip nu este un impuls.

Pronunțată arderea de către CEO-ul propriu. Malignate de toate părțile de bloggeri. Ignorate de transportatori / operatori de rețea. Externalizate pentru părinții adoptivi.

Totuși, Symbian a refuzat să moară. Diavolul plin de viață are încă niște frământări!

În prezent, avem un smartphone Nokia Belle în casă aici, pentru a fi consultat la Mobility Towers. Până acum, am fost impresionat. Prefer de fapt un număr de lucruri în legătură cu N9.

Poate că, probabil, Belle ar putea avea în continuare un viitor, dacă Nokia va alege astfel să își schimbe poziția pe această "platformă de ardere".

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu