Principal » general » Comutați smartphone-urile BlackBerry utilizând software-ul desktop

Comutați smartphone-urile BlackBerry utilizând software-ul desktop

general : Comutați smartphone-urile BlackBerry utilizând software-ul desktop

Ieri, un client de-al meu a primit un nou smartphone BlackBerry v7.1 ca un prim cadou de Valentine's Day de la iubitul ei. Ea a fost folosind o BlackBerry mai vechi care rulează v5.0 și a trebuit să treacă la noul dispozitiv. Din fericire pentru ea, software-ul BlackBerry Desktop are o caracteristică numită Device Switch built in. Această caracteristică face să treci de la un smartphone BlackBerry la altul un exercițiu fără probleme, fără probleme.

Iată procesul:

- Lansați BlackBerry Desktop Software
- Conectați-vă telefonul curent
- Pe BlackBerry Desktop Software, selectați Device Switch
- Permiteți Software-ul desktop să înapoieze dispozitivul
- Deconectați dispozitivul curent și conectați dispozitivul de înlocuire
- BlackBerry Desktop vă transferă datele pe dispozitivul dvs. nou

La sfârșitul exercițiului, EVOLUȚIE a fost copiat corespunzător de la dispozitivul curent la unul nou. Contacte, intrări în agendă, contacte BBM și chat, conturi de e-mail .... Tot. Acum, mă întreb dacă această caracteristică va funcționa pentru a comuta între smartphone-uri BlackBerry de generație mai veche și noile dispozitive BlackBerry 10. Sperăm că vom afla în curând.

Oh! Și dacă ești în iubire ciudată și toate astea, Ziua HAPPY VALENTINE !!!! Aș vrea doar să am un amant care să-mi cumpere și un cadou Val. Clasa E Mercedes-Benz. Am auzit că există o ofertă specială de Valentine de la N8.9 milioane. Numai.

Recomandat
Lasă Un Comentariu