Principal » general » Ancheta: 10 lucruri despre care nu știați niciodată despre dezvoltatorii de aplicații

Ancheta: 10 lucruri despre care nu știați niciodată despre dezvoltatorii de aplicații

general : Ancheta: 10 lucruri despre care nu știați niciodată despre dezvoltatorii de aplicații

Când cineva spune "dezvoltator de aplicații", care este primul lucru care ți-a venit în minte? Un tip nenorocit în haine îmbrăcate, purtând ochelari și peeping pe ecranul calculatorului, scriind codul? În realitate, aceasta depășește acest lucru. Cei mai mulți dezvoltatori de aplicații sunt de fapt ființe umane, precum tine și eu.


Firma de publicitate mobilă, InMobi a realizat un sondaj care a acoperit peste 1000 de dezvoltatori și ne-a deschis ochii la multe dintre realitățile ecosistemului dezvoltării aplicațiilor. Mai jos sunt câteva dintre sublinierile ridicate din raportul complet:

  1. La nivel global, 91% dintre dezvoltatorii de aplicații sunt bărbați, 6% femei, în timp ce 3% preferă să nu divulge sexul.
  2. Dezvoltatorul mediu este un bărbat în vârstă de 31-35 de ani, cu mai puțin de trei ani de experiență în dezvoltarea aplicațiilor, câștigând aproximativ 6 000 de dolari pe lună.
  3. Majoritatea dezvoltatorilor au mai puțin de trei ani de experiență, 34% dintre aceștia susținând că au mai mult de 4 ani în industrie.
  4. Majoritatea dezvoltatorilor lucrează pe cont propriu, 47% dintre aceștia, în timp ce 33% lucrează la o echipă de mai puțin de cinci. Primul câștigă cel mai puțin, un venit mediu lunar de 1.500 de dolari, în timp ce grupurile rakează de 30 de ori mai mult decât în ​​fiecare lună.
  5. 55% dintre dezvoltatori fac cel mult 1.000 $ pe lună, cu o proporție mică (4%), care primește mai mult de 100.000 $ pe lună.
  6. Dezvoltatorii din Asia-Pacific sunt cei mai săraci în comparație cu restul lumii. 61% dintre aceștia câștigă 1000 $ sau mai puțin, cu un venit mediu lunar de 3.400 $.
  7. Microsoft plătește cel mai mult. Pe platforma lor, un dezvoltator poate face 11.400 de dolari pe lună. Pentru Android este de 4.900 dolari, iar pentru iOS 8.100 dolari.
  8. Majoritatea dezvoltatorilor de aplicații folosesc Java, aproximativ 65% la nivel global, în timp ce 45% utilizează HTML5 pentru a construi aplicații.
  9. 86% dintre dezvoltatori dezvoltă aplicații Android, în timp ce iOS se concentrează pe 57%. Windows reprezintă 21%.
  10. Problema majoră pentru dezvoltatori este ca utilizatorii să cunoască în continuare aplicațiile lor.
De asemenea, citiți: Sondaj: Câte aplicații ați instalat? Cati utilizati?

Puteți citi mai multe din cercetarea InMobi AICI sau AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu