Principal » general » Surprinde! Există o aplicație neoficială "Mobilitate Nigeria" pentru PlayBook și smartphone-uri BlackBerry!

Surprinde! Există o aplicație neoficială "Mobilitate Nigeria" pentru PlayBook și smartphone-uri BlackBerry!

general : Surprinde!  Există o aplicație neoficială "Mobilitate Nigeria" pentru PlayBook și smartphone-uri BlackBerry!

Ieri după-amiază, mi-a fost adus la cunoștință faptul că MOBILITATEA a fost prezentată pe pagina de pornire BlackBerry PlayBook AppWorld. Iată tweet-ul:

aplicația @mobility_mobility @mobilityblog este prezentată pe pagina de pornire AppWorld Playbook

- Muyiwa Iyowu (@muyiscoi) 11 decembrie 2012

Asta a venit ca o surpriză. Nu am comandat o aplicație BlackBerry sau PlayBook. Oricum, ore mai târziu, am lansat PlayBook-ul meu, am încărcat aplicația AppWorld și am constatat că există o aplicație "Mobility Nigeria" prezentată chiar acolo. Aplicația a fost dezvoltată de un domn cu numele Olumadunwa Olusanya.

Am auzit numele pentru prima dată, și așa a plecat Googling pentru a vedea dacă aș putea intra în contact cu el. L-am găsit pe Google+ și l-am adăugat în cercul meu tehnic. Sper să-i pot exprima recunoștință pentru gest. În timp ce MOBILITY și-a întrerupt aplicația oficială de a crea aplicații mobile, datorită problemelor implicate (vezi: Nu am nevoie de o aplicație pentru asta), eforturile neoficiale ca acestea sunt binevenite și într-adevăr apreciate. Mulțumesc, Olumadunwa!

Aplicația în sine este o treabă foarte frumoasă. Este curat și oferă și bomboane ochi. Utilizatorii au posibilitatea de a citi numai cu toate acestea, cu un link la sfârșitul fiecărui articol care spune "Vedeți povestea originală" și vă duce la pagina de web, unde puteți trimite apoi comentariul dvs. dacă doriți.

Acum, simt că-mi păstrez PlayBook-ul doar din cauza asta. Între timp, mă întreb dacă această aplicație este disponibilă și pentru smartphone-urile Blackberry. Mă duc să inițiez o vânătoare .... și din feedback-ul pe care l-am primit, se pare că nu există ....

@mobility_mobility o face. twitter.com/PearlEze/statu...

- Olorungemstone (@PearlEze) 12 decembrie 2012

Este bine să vedem baza de fanii MOBILITY în creștere. Grupul nostru BBM este încă activ, iar aici avem aplicații atât pentru BlackBerry PlayBook, cât și pentru smartphone-uri. Să vă binecuvânteze pe toți. Mobilistas rock! Nu mai am un smartphone BlackBerry, dar o să fiu descărcat și instalat pe unitatea soției. Între timp, toți utilizatorii PlayBook și BlackBerry, accesați această aplicație pe dispozitivele dvs.

Citește și: Album foto: Karaoke With A Tweep
Recomandat
Lasă Un Comentariu