Principal » general » Abonații speră să reducă tarifele pentru telecomunicații

Abonații speră să reducă tarifele pentru telecomunicații

general : Abonații speră să reducă tarifele pentru telecomunicații

Recent, Comisia Nigeriană pentru Comunicații (NCC) a anunțat noi rate de interconectare (și mai mici) care vor intra în vigoare începând cu 31 decembrie 2009.

Rata de interconectare reprezintă rata pe care o plătește un operator de telecomunicații unui alt operator în a cărui rețea se încheie un apel.

Ziarul Guardian raportează această evoluție:

Odată cu această dezvoltare, terminările apelurilor la rețelele nou-intrate sunt graduate de N10.12 de la 31 decembrie 2009 la N8.20 în 2012, în timp ce terminările apelurilor pe rețelele operatorilor mai vechi sunt fixate la N8.20 în aceeași perioadă.

O altă caracteristică importantă a noilor rate este determinarea ratelor de interconectare pentru serviciile de mesagerie scurtă (SMS), pentru prima dată în țară.

Este clar că NCC testează noile rate ca un mijloc de reglementare a tarifului în industrie. Ratele de interconectare mai mici înseamnă că operatorii de rețea își pot scădea în continuare tarifele, deoarece tarifele sunt adesea legate direct de ratele de interconectare.

Pe fondul acestei situații, consumatorii din întreaga țară sunt în curând sperați de reducerea tarifelor pentru telecomunicații. Cât de curând va fi o chestiune diferită. Cu toate acestea, datorită faptului că Glo promite că va prăbuși curând ratele de date mobile, curtoazia noului său cablu submarin și noile rate de interconectare, 2010 se uită pe partea bună pentru abonații de telecomunicații din Nigeria.

Recomandat
Lasă Un Comentariu