Principal » general » Servicii de furnizare de servicii sub-standard în Nigeria

Servicii de furnizare de servicii sub-standard în Nigeria

general : Servicii de furnizare de servicii sub-standard în Nigeria

Un utilizator al acestui site a trimis recent următorul comentariu:

Yomi

M-am săturat de toate serviciile sub internet standard oferite în această țară, în principal din cauza vitezei. Am inceput cu gloata, a fost o experienta frustranta. Apropo, puteți confirma dacă serviciul 3G este în continuare furnizat? Chiar nu cred asta.MTN a fost promițătoare la început, acum s-au alăturat pachetului. Acum mă gândesc la dumpingul MTN pentru internetul de pe telefonul Visa. Am nevoie de sfatul tău.

Permiteți-mi să încep prin a spune că serviciul de Internet sub-standard din Nigeria este povestea vieții noastre. De la operatorii GSM / 3G, prin intermediul corespondenților CDMA, până la Wi-Max / Wi-fi dedicat și ISP-urile prin cablu, utilizatorii de internet din Nigeria au povestiri de neplăceri de spus.

Acum, la întrebările puse de comentator.

Da; GloMobile oferă servicii 3G, iar experiența noastră de la MN este că acestea oferă în prezent cel mai stabil și mai fiabil serviciu 3G / HSDPA din țară. În opinia noastră informată, acest lucru se datorează în mare parte faptului că planurile lor de pachete sunt disponibile numai pe bază de contract - ceea ce înseamnă că o mulțime de oameni nu sunt dornici să o ia.

Zain este relativ stabilă și dacă sunteți norocos să vă aflați în zona de acoperire 3G / HSDPA foarte limitată.

MTN este, fără îndoială, cel mai rău în cadrul grupului 3G / HSDPA în acest moment . Dumping MTN pentru nimic acum este o mișcare bună.

Pe frontul CDMA, în măsura în care știu, există foarte puține diferențe în ceea ce privește calitatea serviciilor furnizate de Visafone, Starcomms și Multilinks. Și, sincer, asta nu spune prea mult. Avem prea multe povești de rău de clienți abonați la EVDO pe aceste rețele care primesc CDMA 1x viteze de bază ca o experiență zilnică, în ciuda faptului că au acoperire EVDO la locațiile lor.

De asemenea, citiți: Cum arată Crăciunul pe telefonul dvs.?

Doar săptămâna trecută, am fost martor la un individ care a fost atât de frustrat de viteza ascuțită pe care o avea pe conexiunea EVDO din zona Egbeda, încât a mers până la Yaba, sperând să obțină o conexiune mai bună EVDO. El a fost foarte dezamăgit, deoarece tot ceea ce a obținut a fost aceleași viteze vechi cu crawlere, din nou, în ciuda acoperire EVDO.

De asemenea, rețineți că răspunsurile mele sunt calificate cu termeni cum ar fi "în prezent", "pentru moment" etc. Acest lucru se datorează faptului că tabelele se transformă adesea în mod neașteptat, iar în alte câteva luni, serviciul nesigur în prezent ar fi găsit un nou contract de leasing sau serviciul în prezent stabil și de încredere a prins ciuma. Alegerea unui serviciu de internet în Nigeria este adesea ca o plimbare cu un câmp minat.

Trebuie, de asemenea, să adaug că, din anumite motive, există buzunare de oameni aici și acolo, care răspund cu povestiri stralucitoare ale unor servicii sărace menționate mai sus. Acest lucru înseamnă că, în ciuda experienței generale, există șansa să puteți lovi un jackpot cu orice furnizor de servicii pe care alegeți să îl urmați.

Dar de când a devenit normal să depindem de noroc și șansă pentru un serviciu pe care l-ați pus în mod corespunzător banii câștigați cu greu? Povestea vieții noastre.

Recomandat
Lasă Un Comentariu