Principal » general » Povestea liniei gratuite de navigare

Povestea liniei gratuite de navigare

general : Povestea liniei gratuite de navigare

În jurul anului octombrie anul trecut, colegul meu de case a descoperit după expirarea abonamentului la planul MTN de o zi că linia sa a continuat să se conecteze la internet și a putut naviga fără deducere din contul său.

La început, el a crezut că a fost un fluke și a ignorat faptul că a crezut că capul lui a fost înșurubat cu așa cum am ajuns să se aștepte de la rețeaua de galben mare. Timp de o săptămână, a navigat gratuit. Apoi au trecut două săptămâni. Rezumatul este că până în prezent el continuă să navigheze liber pe această linie. În timp ce mă aflam în pensiune, mi-am luat cartea SIM, l-am introdus în modemul meu și apoi aș crea un hotspot WiFi cu laptopul meu, unde oamenii din pensiune s-ar putea conecta la rețea.

În zilele meciurilor de fotbal, trăim meciurile, ne-am uitat la videoclipuri YouTube fără să ne îngrijorăm despre lățimea de bandă, încărcat și descărcat după voie. În esență, avem o trecere foarte rară. Crede-mă când spun că am maximizat-o, cel puțin atunci când rețeaua a fost bună oricum.

Aceasta nu este prima dintr-o astfel de situație pe care o aud de cineva care navighează gratuit și gratuit. Sunt sigur că unii dintre voi ar fi văzut sau auzit de cineva care doar se conectează și navighează pe internet gratuit. Întrebarea mea însă este: De ce se întâmplă acest lucru? Este o problemă cu software-ul MTN sau un contor care a refuzat să fie resetat când a expirat planul original de date?

Dacă aveți experiență similară sau cunoașteți pe cineva care are, împărtășiți-vă experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos. Oricine înțelege modul în care funcționează rețelele trebuie, de asemenea, să expediați un comentariu pentru a ne lumina de ce și cum se întâmplă această anomalie. Mulțumiri

Citiți de asemenea: 5 lucruri pe care nu le știați despre mobilitatea domnului
Recomandat
Lasă Un Comentariu