Principal » general » Nu mai plângeți și nu mai urmați bloguri!

Nu mai plângeți și nu mai urmați bloguri!

general : Nu mai plângeți și nu mai urmați bloguri!

Aproape în fiecare zi, întâlnesc oameni care se plâng că titlurile și povestirile de pe multe bloguri sunt similare sau aceleași. În timp ce sună (și probabil se simte) toate frumos și dandy pentru a scoate critica și a cere bloggeri să fie diferite, există mai mult la această problemă. Mă gândește că există o problemă cu mulți dintre aceia care fac aceste critici înșiși. Sunteți în șoc; strâmt? Bine pentru tine. Continuă să citești.

Dacă toate blogurile pe care ați ales să le urmați sunt bloguri de știri, de ce așteptați vreo diferență semnificativă în conținutul acestor bloguri? Ar fi cum ar fi să cumpărați zilnic The Punch, The Guardian și Vanguard și să vă plângeți că poartă aproape aceeași știre! Duh. Da; ceea ce este de așteptat să facă - să transmită știri despre evenimentele din mediul dvs. Problema ești tu. Nu mai cumparati toti trei. Cumpărați un ziar și apoi obțineți mai multe publicații specializate. De exemplu, un ziar general, o revistă sportivă și o revistă de modă sună ca un echilibru sănătos. Dar trei ziare generale care acoperă același mediu? Nu te mai plânge.

Blogurile de moda, blog-urile de moda, stirile blog-urilor, revistele blog-urilor, blogurile politice, buletinele de stiri generale, blogurile de botez, blogurile legale, blogurile religioase si blogurile de familie. Utilizați inițiativa dvs. și alegeți o dietă echilibrată pe care o puteți alimenta. Găsiți blogul sau site-ul într-un anumit domeniu care captează cel mai bine lucrurile așa cum vă place și vă abonați la acest lucru. Puteți chiar să faceți asta. Apoi alegeți una sau două care se concentrează pe un alt câmp care vă interesează și vă abonați prea. Chiar și sub tehnologie, există o varietate atât de mare, totuși oamenii se înfășoară în jurul acelorași lucruri și apoi se plâng.

De asemenea, citiți: Aceste modele Lumia vor fi primii care vor primi actualizările Windows 10 Mobile

În opinia mea, problema ești tu. Opriți abonarea numai la toate blogurile de bârfă disponibile și apoi plângeți-vă că toți aceștia publică același lucru. Asta e doar prostie. Același lucru este valabil și pentru știri, tehnologie sau orice alt domeniu. Ce faci să te abonezi la toate blogurile din același domeniu? Ia viata, te rog. Pune o varietate în lectură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu