Principal » general » Starea site-ului Web mobil în Nigeria

Starea site-ului Web mobil în Nigeria

general : Starea site-ului Web mobil în Nigeria

Încă din 2006, BBC a raportat că, în luna iulie a aceluiași an, 61% din traficul internațional de pe dispozitive mobile ( 13, 2 milioane de vizualizări de pagină într-o singură lună) provenea din Nigeria. În acel moment, am prezentat-o ​​ca dovezi pentru a convinge pe cei care au susținut că nigerienii nu folosesc telefoanele mobile pentru a accesa Internetul.

Înainte de aceasta, statisticile privind traficul WAP pentru site-ul nostru foarte important au afișat un flux constant de dispozitive mobile care accesează site-ul. Am menționat, de asemenea, site-uri mobile, cum ar fi: Esato și Nairaland.

Asta a fost acum doi (2) ani. Sa schimbat ceva? Nigerienii încă navighează pe dispozitivele mobile? Nigerienii pun la dispoziție conținuturi mobile pe internet?

Da; Nigerienii navighează în continuare prin intermediul telefoanelor mobile, cu atât mai mult. Cu conexiuni mobile mai rapide (EDGE, 3G și 3.5G) și costuri mai mici, tendința se îmbunătățește.

Opera's State of the Mobile Web Report, care urmărește utilizarea Opera Mini (faimosul browser de java pentru dispozitive mobile), indică faptul că traficul din Nigeria este în creștere cu 1690% din ianuarie 2008. Bună ziua.

De asemenea, WAP Review raportează în articolul Explosion in Mobile Mobile Browsing că traficul web al site-ului său web din Nigeria a crescut cu 91% în octombrie față de iulie. Povestea revizuirii WAP furnizează, de asemenea, statistici și informații din alte surse și toți aceștia vorbesc la fel: web-ul mobil câștigă rapid teren în Nigeria .

Cealaltă întrebare, sunt nigerienii care dezvăluie conținut pentru accesul la dispozitive mobile, este puțin mai greu de răspuns. Da; există și alte câteva site-uri cu destinație mobilă de origine nigeriană. Dar creșterea în acest domeniu este aproape nesemnificativă. Există încă foarte puține site-uri mobile din Nigeria sau site-uri nigeriane mobile. Cu toate acestea, cu iluminarea, acest lucru este probabil să se schimbe.

De asemenea, citiți: Vă scoateți dispozitivul mobil în mod public?

De exemplu, compania Smirnoff derulează în prezent un promo în Nigeria, iar unul dintre canalele pe care le utilizează este marketingul mobil, plasând anunțuri banner pe site-uri preferate nigerian mobile. Această decizie a fost rezultatul unei înțelegeri clare a tendințelor de pe piața mobilă din Nigeria. Ei știu că nigerienii navighează prin intermediul telefoanelor mobile, dar au existat foarte puține site-uri nigerian mobile-friendly pentru a alege de la.

Are afacerea dvs. un site web mobil sau este încă lipsit de potențialul imens al pieței de internet mobil? Folosești avantajele dispozitivelor și tehnologiei mobile pentru a rămâne conectat când ești și în jur? Revoluția oricând, oriunde este aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu