Principal » general » Începeți să comunicați cu lumea despre mobilitate

Începeți să comunicați cu lumea despre mobilitate

general : Începeți să comunicați cu lumea despre mobilitate

Am inceput acest blog in 2008 ca o platforma pentru a impartasi cunostintele mele despre tehnologia mobila si experientele cu dispozitivele si serviciile. De la mobilitatea Nigeria la ceea ce este astăzi, creșterea a fost minunată. Cu toate acestea, cred că este momentul potrivit să lăsăm Mobilitatea să crească dincolo de mine.

Da; acel moment este acum.

Mobilitatea este acum YOURS!
Având în vedere tendințele de pe web, concluzia mea este că acest blog poate servi cel mai bine comunității mobile, prin deschiderea acesteia, astfel încât oricine poate contribui articole și postări direct pe blog. Mulți dintre voi sunteți mari mobiliști în propriul dvs. drept și aveți experiențe bogate de împărtășit. Acum, sunteți împuternicit să faceți acest lucru. Mobilitatea devine mai bogată și benefică mai mult pentru toată lumea.

Postările dvs. pot include recenziile sau afișările celor mai recente telefoane sau rapoarte de știri. Puteți să spuneți lumii despre acea aplicație minunată pe care ați găsit-o sau pur și simplu despre raftul dvs. mobil preferat. Dacă aveți probleme cu ceva mobil, puteți posta și pentru a solicita ajutor sau pentru a raporta o plângere cu privire la operatorul de rețea. De asemenea, puteți pune în vânzare telefoanele utilizate.

Mobilitatea vă împuternicește să publicați și să citiți pe blogul mobil numărul unu din Africa.

blogul condus de utilizatori - Deschis și gratuit
Practic, arunc Mobilitatea deschisă astfel încât toată lumea să fie un autor. Gândiți-vă la noua Mobilitate ca pe un blog bazat pe utilizator. La fel ca pe Facebook, Twitter sau orice altă rețea socială sau forum public. Înregistrați-vă simplu și puteți începe să vă scrieți imediat articolele.

De asemenea, citiți: trebuie să aveți aplicația Android: Trainer de memorie

În plus, vă puteți conecta cu contul dvs. Facebook, Google, WordPress.com sau Yahoo, dacă aveți deja unul, caz în care nu va trebui să înregistrați un cont despre mobilitate.

Puteți adăuga automat o imagine de profil la postările dvs. utilizând Gravatar, precum și un scurt bio. Este a ta, și este liberă pentru viață.

A publica
Doar faceți clic pe butonul "Adăugați o postare" în partea de sus a oricărei pagini. Vezi imaginea de mai jos:

Dacă nu sunteți conectat (ă), vi se va solicita să faceți acest lucru cu oricare dintre detaliile contului menționate.

Echipa de mobilitate va continua să exercite controlul editorial asupra a ceea ce este publicat. Acest lucru trebuie să se asigure că articolele despre mobilitate mențin calitatea pe care le-au folosit cititorii. Vrem scrieri originale de bună calitate, nu rehashes sau articole care au fost pur și simplu copiate de pe alte site-uri web.

Astfel, toate articolele trimise vor fi revizuite în scopul controlului calității și vor fi editate pentru claritate înainte de a fi publicate. Nu conectați la fotografii de pe internet. În schimb, încărcați-vă propriile poze (fără imagini protejate prin drepturi de autor).

Schita : În timp ce încă lucrați la o postare, salvați-o ca "Proiect". Orice post marcat ca "Proiect" nu va fi examinat de un editor.

În așteptarea examinării : Când sunteți gata să vă revizuiți articolul pentru publicare, salvați-l ca "Revizuire în așteptare". Un editor va acționa asupra acestuia.

Comentarii și moderare
Ca orice altă rețea sau forum, vi se va cere să fiți conectat (ă) pentru a posta comentarii. Desigur, dacă aveți deja un cont Facebook, Google, Yahoo sau WordPress, vă puteți conecta cu oricare dintre aceștia pentru a face acest lucru.

De asemenea, citiți: BlackBerry lansează serviciul BBM Music

Moderarea comentariilor a fost dezactivată. Nu te simți liber să te exprimi așa cum ți se potrivește. În cazurile extrem de abuzive, însă, un utilizator poate fi suspendat sau interzis.

Domnul Mo și universul de mobilitate
Doar în cazul în care vă întrebați dacă acest lucru înseamnă că domnul Mo se ascunde, nu vă temeți. Voi continua să postați acele articole care vă plac atât de bine. Dar mobilitatea devine mai bogată, deoarece acum toată lumea poate să împărtășească informații gratuite și utile despre tehnologia mobilă.

Un rezumat rapid
- Mobilitatea este acum blogul dvs. de stil mobil de viață
- oricine se poate înregistra pentru a publica recenzii, piese de opinie, reclamații sau chiar a vinde articole personale
- încărcați fotografiile originale în postările dvs. (nu vă rugăm să scrieți materiale protejate prin drepturi de autor)
- puteți utiliza datele dvs. Facebook, Google, Yahoo sau WordPress.com pentru a vă conecta
- nu mai există comentarii moderate

Bine ați venit pe noul blog despre mobilitate! Bine ați venit pe blogul dvs. !

Semnat,

Domnule Mo
pentru: Echipa de mobilitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu