Principal » general » Serviciul WAP al Starcomms

Serviciul WAP al Starcomms

general : Serviciul WAP al Starcomms

Se pare că am ratat anunțarea de către Starcomms a serviciului său WAP din decembrie 2008. Dar mai târziu decât oricând:

Starcomms Plc, cel de-al 4-lea cel mai mare operator de telecomunicații din Nigeria, a introdus serviciul WAP Starcomms. Serviciul WAP Starcomms oferă aplicații de date cu valoare adăugată, tonuri de apel, jocuri, wallpaper, truetone, tonuri MP3, animații etc. la abonații Starcomms CDMA Mobile prin intermediul telefoanelor WAP și a datelor care le permit. Cu acest produs nou, un abonat Starcomms poate accesa aceste servicii prin lansarea unui client WAP în telefonul WAP și cu date, care va duce utilizatorul la pagina de pornire WAP implicită - Starcomms WAP. Această pagină de pornire va duce linkul la aplicația cu valoare adăugată.

Clienții vor avea acces la o mulțime de caracteristici și funcționalități precum descărcările; care permite utilizatorilor să descarce conținut ca tonuri de apel, imagini de fundal și jocuri polifonice pe telefonul său, Surf; care oferă clientului posibilitatea de a naviga pe alte site-uri WAP precum Yahoo, Rediff etc. Alt conținut interesant ar fi introdus din când în când.

Potrivit directorului executiv al companiei, domnul Maher Qubain, serviciul va fi disponibil tuturor abonaților Starcomms ale căror telefoane mobile suportă în prezent WAP, cum ar fi aceste telefoane; Haier D1200, Nokia 6275, Moto K1, Motorola W385, Coolpad C288. Compania va lansa în viitorul apropiat o varietate mai largă de telefoane, care va suporta, de asemenea, aplicația WAP. Clienții care au în prezent oricare dintre aceste telefoane pot accesa serviciul prin intermediul browserului WAP pe telefonul lor. Cu toate acestea, trebuie să viziteze cel mai apropiat magazin Starcomms pentru înregistrarea și actualizarea telefonului pentru a putea accesa serviciul WAP.

De asemenea, citiți: Microsoft OneDrive, MTN vs NCC și toate știrile pe care le-am pierdut săptămâna trecută

Directorul de marketing, Starcomms, Manoj Vashisht, a promis în egală măsură o mulțime de alte conținuturi interesante pe portalul Starcomms WAP. Acestea includ categorii speciale de conținut, de la Wallpapere, Animații, Tonuri True, Tonuri MP3, Polytones, Video, Jocuri, Desene animate, Știri, Teme, Monotone, Mesaj imagine, Conținut religios etc. competitive și accesibile tuturor.

Ca ofertă introductivă în perioada de lansare, Starcomms intenționează să ofere clienților descărcări gratuite în categoria Zonei libere. Acest lucru va permite clienților să înțeleagă noua aplicație și să se bucure de noul serviciu.

Dl Vashisht a adăugat că clienții vor fi anunțați cu privire la tarifele aplicabile în timp ce descarcă conținutul, pentru a permite clienților să decidă alegerea descărcărilor. Cu privire la calitatea conținutului, s-au făcut eforturi pentru a se asigura că există conținut local adecvat prin crearea unor categorii speciale, cum ar fi Zona Nigeriană, zona africană care încorporează conținut precum Wallpapers, Truetones, Polytones etc. Există alte categorii precum Hollywood, Soccer și Racing Zone, care conține, de asemenea, descărcările de top.

Puteți descărca comunicatul de presă complet (în format PDF): Starcomms lansează WAP

Recomandat
Lasă Un Comentariu