Principal » general » Spider-Man nelimitat pe Windows Phone este minunat!

Spider-Man nelimitat pe Windows Phone este minunat!

general : Spider-Man nelimitat pe Windows Phone este minunat!

Am fost un fan al lui Spider-Man de la începutul primelor mele școli, construind o mare colecție de cărți de benzi desenate The Amazing SpiderMan și The Spectacular SpiderMan. Acesta din urmă era preferința mea. Nu mă întreba de ce. Dar creșterea nu mi-a lăsat iubirea de Spidey. Sunt încă un fan. Am urmărit desene animate Spidey TV, am văzut filme Spidey și am jucat jocuri Spidey pe mobil.

Nu sunt greu în jocurile mobile, dar dă-mi un joc Spiderman și sunt un iepuraș fericit. În trecut, am jucat SpiderMan: Total Mayhem pe iPhone și SpiderMan: Total Mayhem HD pe Symbian. Acum câteva zile, am citit anunțul că un nou joc Spidey este disponibil pentru Windows Phone și m-am dus imediat să îl descarc.

Jocul acceptă notificări push, vă permite să selectați adăugați evenimente și noi membri ai echipei. Surprinde! Surprinde! Nick Fury este acolo, în calitate de supraveghetor al misiunii lui Spidey, în timp ce el se îndreaptă împotriva unor răufăcători superiori.

Trebuie să eviți diferite explozivi și obstacole în timp ce mergeți. Trebuie să înveți mișcări pentru diferite ocazii - glisați, săriți, leagăn etc., sau nu veți ajunge departe.

Odată ce ați învățat acele mișcări, jocul este distractiv în tot cursul și poți lovit, lovi și elimini răufăcătorii cu câteva mișcări foarte reci.

Grafica, animațiile și efectele speciale sunt foarte cool. Povestea este de asemenea frumoasă. Sunt recompense pentru îndeplinirea obiectivelor și completarea diferitelor misiuni.

După ce ați terminat o problemă, veți putea descărca noi probleme, astfel încât să aveți o poveste nouă pentru a juca. În ediția 1, m-am luptat cu Goblinul și i-am dat destul de mult. Nu am avut timp să mă ridic împotriva vulturului în numărul 2.

De asemenea, citiți: Aurora va conduce autoturismele Volkswagen și Hyundai

Pe Lumia 930, Spider-Man Unlimited joacă fără probleme, fără a fi supărat. Aplicația are o dimensiune de 91MB și funcționează pentru Windows Phone 8.1 și Windows Phone 8. Nu sunt sigur dacă acest joc se va juca pe dispozitive cu memorie RAM de 512 MB, dar împărtășiți-le în secțiunea comentarii dacă aveți informații despre asta.

Descărcați Spider-Man Unlimited din Magazinul de telefoane Windows

Recomandat
Lasă Un Comentariu