Principal » recenzii generale » Viteza care Kills: Infinix Zero 2 Review

Viteza care Kills: Infinix Zero 2 Review

recenzii generale : Viteza care Kills: Infinix Zero 2 Review

Construcția până la lansarea modelului Infinix Zero 2 a fost plină de campanii de hype, glamour și social media. Toate media sociale. Eroul următor, de la zero la erou, "Kevlar asta, Kevlar că erau acronime comune cu care ne-am înțeles.

Evenimentul de lansare - în care am fost prezenți - a fost, de asemenea, o mare ocazie, toate în onoarea acestui pilot Zero 2. Infinix Zero 2 este un succesor al descoperirii de succes Infinix Zero. Veniți cu lifturi cu fața în aproape toate ramificațiile. Dispozitivul acesta trăiește până la hype, Este acest erou mobil pe care noi, frații nobili, ne dorim?

Privind caracteristicile sale cheie:

  • Afișaj HD AMOLED de 5 inci, cu 720 × 1280 pixeli (294 PPI) cu geamul Gorilla 3
  • Android KitKat 4.4.2
  • Chipsetul MediaTek MT6592 cu cortex octagonal de 2, 0 GHz și 2 GB de memorie RAM.
  • 13 MP Camera autofocus cu bliț LED, număr pixeli 3120 x 4160 pixeli și înregistrare video de 1080p.
  • Cameră foto de 5 MP, cu unghi larg, de 85 de grade, cu un număr de pixeli de 2560 x 1920 pixeli și înregistrare video de 480p.
  • Spațiu total de stocare internă de 32 GB (27 GB utilizabil).
  • Suport dual SIM, Atât Micro-SIM, 3G, cât și schimbare la cald.
  • Acumulator de 2300 mAh, nedeschis.

Dezavantaje principale

  • Durata medie a bateriei.
  • Baterie nedemontabilă.

Citiți specificațiile complete detaliate Infinix Zero 2, precum și experiența noastră Infinix Zero 2 Hands.

Hardware și proiectare:

Infinix Zero 2 este o piesă foarte interesantă de hardware. Mai intai observati ca este incredibil de subtire. Departe. Mai subtire ca este predecesorul si laturile au o finisare neteda a metalului.

Ecranul frontal vă oferă ecranul HD AMOLED cu geamul Gorilla 3 rezistent la zgârieturi și camera foto de 5 MP frontală. În partea superioară se află portul micro USB și mufa pentru cască de 3, 5 mm. Partea din stânga poartă carcasa Dual SIM în timp ce poartă pe partea dreaptă, slotul pentru card micro SD, butoanele de volum și butonul de alimentare, în ordinea respectivă.

De asemenea, citiți: Cum puteți controla procesele de fundal pe Android

Partea de jos include microfonul extern și difuzoarele. Ne plac poziționarea difuzoarelor astfel încât părăsirea telefonului pe o suprafață să nu blocheze sunetul. Partea din spate este confecționată dintr -un material Kevlar de tip " bulletproof " .

Ramele de pe partea superioară și inferioară sunt prea mari. Acest dispozitiv are butoane pe ecran care este rece, dar este rău faptul că fașa din partea inferioară este doar goală. Deoarece avem butoanele de pe ecran, cadrul inferior ar fi trebuit să fie eliminat sau redus cât mai bine posibil.

UI pentru aplicații software și pentru afișare:

Infinix Zero 2 a livrat Android KitKat 4.4.2 la bord. După prima pornire, o actualizare OTA a apărut cu câteva corecții de erori. Acest telefon vine cu o formă actualizată de sistem de operare Aliyun, tematică întunecată, cu o nouă pictogramă nouă. Și foarte atrăgătoare pentru ochi, mult mai bine îmbunătățită față de ceea ce am văzut în modelele anterioare Infinix.

Aici avem un display AMOLED HD de 5 inci cu o rezoluție de 720 x 1280. Afișajul este extrem de clar și ascuțit. Unghiurile de vizualizare sunt superbe, luminozitatea soarelui este minunată. Butoanele de pe ecran oarecum ocupă o parte a ecranului.

Aparat foto:

Camera de 13MP a Infinix Zero 2 este extrem de ascuțită. Senzorul captează o mulțime de detalii chiar și în zonele întunecate, iar blițul nu funcționează bine. Un lucru ciudat aici, în condiții de lumină scăzută și cu blitzul oprit, camera încă reușește să vină cu imagini fine.

Aici avem un aparat de fotografiat frontal cu unghi larg de 5 MP 85 grade. O mulțime de capete pot fi cazate într-o mașină automată. Rezoluțiile imaginii apar în 2560 x 1920 pixeli. Minunat!

De asemenea, a fost citit: Actualizat: Top 9 probleme cu Infinix Hot 2 și soluțiile lor

Multimedia:

Redarea muzicii este excelentă pe Infinix Zero 2. Volumul este puternic și clar. Playerul muzical implicit are o interfață plăcută cu funcția de efecte sonore. Vizionarea videoclipurilor aici este cu adevărat plăcută, fără să uităm de afișajul HD AMOLED. Am putut viziona videoclipuri de 1080p fără probleme și fără probleme.

Multitasking / Performanță:

Acum este cea mai dulce parte din Infinix Zero 2. Acest telefon este rapid, totul este rapid, o singură atingere într-o clipire a ochiului pe care o răspunde. Vedeți rezultatele testelor Antuntu și Quadrant.

Durata de viata a bateriei:

Infinix Zero 2 are o durată medie de viață a bateriei. Cu 2 cartele SIM instalate, 3G în mod constant, 4 ore de hotspot, 2 ore de redare a filmelor, am reușit să reluăm aproximativ 8 ore înainte ca telefonul să renunțe. În limba engleză simplă, dacă sunteți un utilizator greu de telefon, aveți nevoie de o bancă de putere de partea dvs. dacă doriți ca acest telefon să dureze o zi întreagă. Puteți alege să activați modul de economisire a energiei încorporate pentru a încărca ore suplimentare.

Diverse:

De-a lungul setărilor am observat că puteți schimba fonturile de pe acest telefon chiar fără a vă înrădăcina. Dacă controalele Gesture sunt chestia ta, bucură-te, deoarece există o mulțime de opțiuni disponibile pe care le poți personaliza după gustul tău. USB OTG funcționează fără probleme, Claritatea apelurilor este OK. Slotul SIM este schimbător la cald - aceasta înseamnă că puteți schimba / schimba cartelele SIM fără a trebui să reporniți dispozitivul.

Cuvinte finale:

Infinix Zero 2 poate fi comparat cu o mașină sport rapidă care rulează la viteza luminii în timp ce consumă cantități mari de combustibil. Sau ca un tânăr care a huliganit să aibă totul, și literalmente alerga mai repede decât umbra lui. Știm deja consecințele.

De asemenea, citiți: Cum să rămâneți sănătoși folosind internetul în Nigeria

Acest dispozitiv este uber-subțire, uber-sexy, uber-rapid, cu camera uber dulce. Dacă vă pasă mai puțin de viața bateriei, atunci pentru dvs., acesta este un meci făcut în ceruri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu