Principal » general » Recunoașterea vorbelor pe Windows Phone este superbă! Sau poate că am o voce grozavă

Recunoașterea vorbelor pe Windows Phone este superbă! Sau poate că am o voce grozavă

general : Recunoașterea vorbelor pe Windows Phone este superbă!  Sau poate că am o voce grozavă

Nu contează cât de bun este un comentator, având un telefon în jurul valorii de a juca cu doar câteva zile nu va fi niciodată adecvat pentru a descoperi toate lucrurile bune de pe telefon. Ca atare, recenziile standard vor fi mereu scurte. De aceea mă bucur că, adesea, folosesc dispozitivele mele pentru perioade lungi de timp, permițându-mi să descopăr lucruri mai detaliate - bune, rele sau urâte - despre aceste dispozitive. Am avut Lumia 610 din noiembrie anul trecut, iar de la plecarea lui Pretty, a fost telefonul principal pentru apelurile vocale.

De asemenea, dețin două seturi de căști bluetooth, amândouă care au fost foarte inactive timp de mai multe luni până de curând când mi-am luat piesa Bluedio și am reușit să o folosesc din nou. Împreună cu Lumia 610, funcționează ca un campion și pot să fac câteva apeluri pe care altfel nu le-aș fi putut lua. Oricum, am fost surprins că, într-o zi, a sosit un SMS în timp ce aveam setul de căști asociat și am auzit un mesaj audio:

"Mesaj de la [introduceți numele expeditorului aici] Puteți spune că citiți sau ignorați."

Deci, am spus, "Citiți-o", iar conținutul mesajului mi-a fost citit. Când ați terminat, mesajul audio a spus:

"Puteți să răspundeți, să sunați sau am terminat"

Am spus, "Răspundeți" și promptul vocal a răspuns:

- Spune-ți mesajul.

Mi-am dictat mesajul și, într-un fel, softul mi-a dezgropat corect vocea oribilă și mi-a scris textul pe care l-am văzut și apoi l-am citit. Apoi un alt prompt audio:

"Puteți să trimiteți sau să încercați din nou"

Deoarece mesajul a fost corect transcris, am spus, "Trimite", iar telefonul la trimis ca un bun asistent. Am fost atât de uimit de cât de bine a funcționat sistemul de recunoaștere a vorbirii că am început să-l explorez mai mult.

De asemenea, citiți: Apple la Curte: "Samsung ne datorează 180 de milioane de dolari mai mult!"

Recunoașterea vorbelor este o caracteristică integrată în Windows Phone OS. Puteți apăsa și menține apăsat butonul Start pentru a utiliza Discurs pentru a iniția căutări pe Web sau pentru a compune mesaje text. De asemenea, puteți configura sistemul să citească întotdeauna mesajele text primite numai atunci când aveți pereche de căști Bluetooth asociate sau numai când aveți conectat un set cu căști cu fir.

Mă găsesc folosindu-mă din nou și din nou, și pot vedea viitorul în asta. Da; au fost de câteva ori că am ajuns cu ouă amestecate ... Îmi pare rău, vreau să spun mesaje text scrambled, atunci când dictează. Cu toate acestea, a funcționat bine în cea mai mare parte. Desigur, dacă vă aflați într-un loc de zgomot, puteți să uitați că acest lucru este de orice bine. Dacã aveþi o voce mai oribilã decât a mea. Sunt surprins că Lumia 610 îmi recunoaște vocea. Poate că nu am o voce atât de oribilă la urma urmei. Poate că am o voce grozavă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu