Principal » general » Caracteristică specială pe Complustech Limited

Caracteristică specială pe Complustech Limited

general : Caracteristică specială pe Complustech Limited


Complustech este un brand integrat de soluții IT cu experiență în domeniul calculării mobile, al serviciilor Web și al serviciilor de integrare în timp real. Marca Complustech oferă soluții eficiente pentru a vă alimenta afacerea sau organizația.

Complustech este numele din spatele unor produse precum:

  • IT Center Manager +, o solutie ERP care gestioneaza intreaga operatiune a activitatilor complexe ale echipamentelor de instruire IT de la solicitarile clientilor / studentilor, conturile, inventarul de carti si diverse rapoarte, utilizate in prezent de Aptech
  • Paper Flow, o soluție care automatizează urmărirea documentelor.
  • RecruitPlus, o soluție de recrutare bazată pe Web
  • ProcurePlus, un sistem personalizabil de achiziții și gestionare a inventarului, care automatizează toate procesele de procesare a hârtiei, de stocare și de raportare.
  • CenterPlus, un sistem integrat de management al procesului de instruire, care va automatiza toate fluxurile de lucru, procesele de stocare și raportare pe suport de hârtie.
  • ChurchPlus, o aplicație cuprinzătoare, extensivă și integrativă de gestionare a bisericii care acoperă literalmente orice situație în care administrarea este necesară.

Produsele companiei Complustech sunt desfășurate de organizații din întreaga lume, printre care Aptech, Biserica creștină răscumpărată a lui Dumnezeu, Cuvântul ministerelor credinței, Bethel Ministries și Biserica Armatei EndTime, printre altele.

Vizitați Complustech sau sunați la +234 80 37716063 pentru a discuta nevoile dvs. Dacă doriți să renunțați, Complustech se află la blocul A 42, Complexul Ikota, VGC, Ajah, Lekki.

Recomandat
Lasă Un Comentariu