Principal » general » Spaceplan este un joc care nu are nevoie să-l joci deloc

Spaceplan este un joc care nu are nevoie să-l joci deloc

general : Spaceplan este un joc care nu are nevoie să-l joci deloc

Există jocuri care necesită eforturi și concentrare pentru a juca. există și altele pe care le puteți juca fără prea multă stres. Acum, există oa treia categorie de jocuri pe care le poți juca fără să te gândești. Planul spațial este unul dintre cele din urmă. Acesta este un joc inactiv, pe care tocmai trebuie să-l lăsați să ruleze și să verifice din când în când. Acesta este un tip de joc care se joacă.

Spaceplan este un joc în care vă aflați într-o navă, orbitând o planetă roșie misterioasă. Acum, pentru a afla ce faci pe o corabie care orbitează o planetă roșie, trebuie să acumulezi putere, cu care poți construi o tehnologie. Din anumite motive, toate acestea sunt fabricate din cartofi. Nu este un joc obișnuit, asta spun.

La început, nu trebuie să faceți decât să faceți clic pentru a produce energie. Cu toate acestea, pe măsură ce jocul progresează, puteți utiliza energia pentru a construi lucruri utile, cum ar fi panourile solare, sateliții și așa mai departe. Acestea sunt dispozitivele pe care le puteți utiliza pentru a strânge mai multă energie dacă doriți. Astfel, după un timp nu mai trebuie să faceți clic pentru a produce energie. În cele din urmă tot ce vă faceți griji este ce să faceți cu toată această energie.

Acum, acest joc sună incredibil de plictisitor, mai ales pentru cei care sunt obișnuiți să participe la jocuri mai mult de acțiune. Dar povestirea și simțul umorului în joc mai mult decât să facă față. Aveți posibilitatea să alegeți noi tehnologii pentru a construi, de exemplu, și există o mulțime de opțiuni de a alege în ceea ce privește ceea ce pentru a construi. În timp ce toate acestea se întâmplă, computerul dvs. de bord oferă un flux constant de actualizări.

De asemenea, citiți: Creșterea jocurilor online și a cazinourilor pe smartphone-uri

Rețineți că acest joc nu necesită să îl jucați tot timpul. De fapt, abia trebuie să faceți ceva. Doar considerați-o o diversiune plăcută, pentru că aveți nevoie doar de o pauză de la altă activitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu