Principal » general » Sony Xperia S - Înlocuirea mea Nokia N8?

Sony Xperia S - Înlocuirea mea Nokia N8?

general : Sony Xperia S - Înlocuirea mea Nokia N8?
Sony Xperia S
Sony (fostul Sony Ericsson) a anunțat lansarea unui nou dispozitiv emblematic, Xperia S.

Am folosit Nokia N8 în mod consecvent timp de aproximativ un an, și a fost dificil să renunț la asta. Pentru una, camera superbă de 12 megapixeli nu a avut o dată egală. Sunt un shutterbug. Îmi place să am o cameră excepțională pe telefonul mobil.

Dropping N8 a însemnat o downgrade la un telefon cu camera de 8 megapixeli - Nokia N9, iPhone 4S, Samsung Galaxy S II, Nokia E7, Nokia 701 sau oricare dintre ceilalți pretendenți ai coroanei.

Cu anunțul Sony Xperia S, sunt aproape sigur că acesta este dispozitivul pe care vreau să îl folosesc cu normă întreagă ca mobil personal.

Sony a fost bun la camerele și reproducerea audio pe telefonul mobil, și eu sunt special în legătură cu acestea. O cameră de 12 megapixeli pe un telefon mobil Sony sună ca un cer. Din păcate, încă nu va avea blițul Xenon al lui N8, ceea ce este o rușine. Nimic nu bate un bliț Xenon. De asemenea, voi pierde transmițătorul FM, dar apoi ...

Dar, de asemenea, am un ecran de 4.3 inch și o înregistrare video de 1080p. S-ul are doar suport MicroSIM card, dar SIM-ul meu principal este deja tăiat la MicroSIM oricum, datorită N9.

Cineva ar putea întreba, cum rămâne cu HTC Titan II și camera de 16 megapixeli? Îmi pare rău, dar o să iau o cameră de 12 megapixeli de la Nokia, Samsung, Sony sau Apple pe o cameră de 16 megapixeli de la HTC în orice zi - și să obțin rezultate mai bune.

Plus HTC nu a excelat niciodată la reproducerea audio. Oricine are responsabilitatea departamentului de la HTC, trebuie să fie concediat .

Xperia S vine pre-instalat cu Android Gingerbread, dar cu un upgrade planificat la ICS la scurt timp după lansări. Există un procesor dual core de 1.5 GHz cu un GPU și 1 GB RAM în acel corp elegant.

De asemenea, citiți: smartphone-uri HTC; Sony și BlackBerry: 3 mărci, 1 problemă

Dacă niciun alt producător nu va lansa ceva mai impresionant decât acesta înainte de eliberarea lui, ar trebui să fiu găsit în scurt timp un Xperia S. Yaaay!

Recomandat
Lasă Un Comentariu