Principal » general » Sony Xperia P vizitează MOBILITATEA

Sony Xperia P vizitează MOBILITATEA

general : Sony Xperia P vizitează MOBILITATEA

Ultima dată când am avut un Xperia aici la MOBILITY Towers sa întors mult în februarie 2012. Asta a fost hardware-ul QWERTY echipat cu Xperia Pro. Acestea au fost cu câteva zile înainte ca Sony Ericsson să fi pierdut Ericsson și să devină Sony. Acum, Sony Xperia P ne vizitează pentru o vreme.

Xperia P este dragoste la prima vedere. Acesta este un smartphone foarte sexy. Darn! Este unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de pe piață. Nu; imaginea de mai sus nu o face dreptate. În timp ce este un dispozitiv cu rază medie de acțiune, ați fi iertat pentru presupunerea că costă mai mult decât prețul său. Unitatea pe care o avem aici este negru.

Xperia P vine cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich instalat. Sony spune că există un upgrade planificat la v4.1 (Jelly Bean) "de la sfârșitul lunii martie 2013. P are un afișaj de 4 inchi, o cameră de 8 megapixeli (Yaaaay!) Cu bliț LED și rulează pe un procesor dual-core de 1GHz și memorie RAM de 1 GHz. Memoria încorporată este de 16 GB și asta este tot ce vă aduceți, deoarece nu există slot microSD pentru acest copil.

În scurt timp, a fost aici, Xperia P sa dovedit a fi un performer fără probleme. Nu sunt sigur de ce, deși, dar se simte mic în mână. Ceea ce este ciudat, pentru că în prezent folosesc un smartphone de afișare mai mic, Lumia 610. Poate că se datorează faptului că, în timp ce este mai mare, se simte mult mai ușor în mână decât 610. Sau poate pentru că ultimele smartphone-uri Android pe care le-am ocupat erau giganți - Nota Galaxy II și HTC One X. Poate. Totuși, datorită dimensiunii moderate a afișajului, utilizarea cu o singură mână a lui Xperia P a fost rece.

De asemenea, citiți: BlackBerry 10 Consum de date: nu vă puteți mânca tortul și aveți-l

Am jucat ceva muzică pe dispozitiv și a fost impresionant. Reproducerea audio este la un kilometru în fața modelului 610. Cred că Xperia P va avea o impresie bună asupra mea, fără a afecta orice șocuri și gloanțe șocante. Sunt totuși îngrijorat de bateria de 1305 mAh. Este mic. Dar, cine știe ce fel de gestionare a energiei Sony a construit?

Aveți întrebări despre modelul Xperia P? Există lucruri pe care vrei să mă concentrez în timp ce o am în preajmă? Să aveți comentariile, întrebările și contribuțiile dvs.!

Recomandat
Lasă Un Comentariu