Principal » general » Sony este din nou un brand mobil; Ericsson se ridică

Sony este din nou un brand mobil; Ericsson se ridică

general : Sony este din nou un brand mobil;  Ericsson se ridică

Cu mulți ani în urmă, atât Ericsson, cât și Sony au existat ca două mărci mobile separate. Ericsson a produs unele dintre cele mai bune telefoane mobile de atunci, iar Sony avea câteva dispozitive unice care le-au făcut și ele.

O fuziune sa produs în 2001, iar Sony Ericsson sa născut. Cu toate acestea, asociația în comun nu a fost succesul runaway pe care mulți fani l-au dorit să fie. Nu a fost chiar un eșec.

Oricum, de azi, Sony Ericsson nu mai este, deoarece Sony a cumparat Ericsson din joint-venture. Sony se întoarce!

Mă simt trist să văd cum merge Ericsson. Îmi amintesc Ericsson Ericsson R320 și R380 (primul smartphone Symbian) cu nostalgie. Modelul R380 a rulat sistemul Symbian EPOC32 și avea atât o tastatură obișnuită, cât și o touchscreen completă care necesita un stylus (furnizat). Discută despre smartphone-urile Transformer de atunci.

Ericsson R380

Am cumpărat a mea în decembrie 2002 și a fost primul meu smartphone.

Ericsson este plătită de Sony de 1, 05 miliarde de euro pentru cota lor de 50% din capitalul social al societății în comun. Această achiziție dă Sony mai multă influență pentru a "integra rapid smartphone-urile în gama largă de dispozitive electronice de consum conectate la rețea - inclusiv tablete, televizoare și computere personale - în beneficiul consumatorilor și creșterea afacerilor sale".

Să vedem cum se joacă lucrurile. Ca întotdeauna, peisajul mobil continuă să se schimbe - și adesea atât de rapid.

Recomandat
Lasă Un Comentariu