Principal » general » Sony Ericsson Xperia X10 primește actualizarea software-ului

Sony Ericsson Xperia X10 primește actualizarea software-ului

general : Sony Ericsson Xperia X10 primește actualizarea software-ului

Veste bună pentru proprietarii X10 - Sony Ericsson a anunțat lansarea unei actualizări majore de firmware pentru lansarea lor Android.

Din blogul produsului Sony Ericsson:

Această actualizare va fi lansată treptat pe piețele noastre în următoarele săptămâni, până la finalizarea aprobărilor de calitate pentru piețele și operatorii individuali. Primele actualizări sunt acum live pe piețele selectate. Consultați asistența locală Sony Ericsson pentru clienți atunci când actualizarea va fi disponibilă pentru piața și rețeaua dvs.

Când actualizarea este disponibilă pe piața dvs., veți primi un mesaj în bara de notificare a telefonului dvs. X10. Cea mai ușoară modalitate de a obține noul software este acceptarea acestei actualizări - puteți utiliza conexiunea dvs. de rețea mobilă sau o conexiune WiFi pentru descărcare. Alternativ, puteți să vă actualizați telefonul utilizând calculatorul dvs. - vizitați www.sonyericsson.com/update și urmați instrucțiunile.

Această actualizare se concentrează pe îmbunătățirea performanței generale, a vitezei și a reacției Xperia X10. De exemplu, există îmbunătățiri de viteză în sarcinile de mesagerie și interfața de utilizare a camerei. În plus, adăugăm o aplicație gratuită de backup și restaurare, astfel încât să nu pierdeți niciodată setările și informațiile. Pe piețele selectate, se va adăuga și PlayNow ™ cu aplicații și jocuri premium.

Dacă dețineți un X10, acesta este copilul tău!

Prin intermediul

Recomandat
Lasă Un Comentariu