Principal » general » Sony Ericsson Xperia X10 obține în sfârșit Gingerbread

Sony Ericsson Xperia X10 obține în sfârșit Gingerbread

general : Sony Ericsson Xperia X10 obține în sfârșit Gingerbread

Aici este o veste bună pentru proprietarii Sony Ericsson Xperia x10 - actualizarea promisă Android 2.3.3 (Gingerbread) pentru dispozitivele dvs. este acum pregătită și continuă. Această actualizare aduce la noua integrare X10 SE noua "Facebook Inside Xperia", tethering Wifi și USB, precum și o aplicație muzicală și widget foto reamplasată, printre altele.

Aceasta face ca dispozitivul de 1 an plus să fie un produs foarte relevant pe piață. Modelul X10 are un afișaj capacitiv de 4 inch, procesor de 1GHz, memorie internă de 1 GB, memorie RAM de 384 MB, cameră foto cu autofocus de 8 megapixeli și bliț LED.

Modelul X10 a fost inițial lansat cu Android 1.6. Dispozitivul este acum disponibil pentru doar N65, 000 în Magazinul telefonic MobilityNigeria. Prețul actual face ca X10 să fie un dispozitiv high-end foarte atractiv chiar acum. Există foarte puține diferențe în ceea ce privește caracteristicile dintre X10 și noul Xperia Arc.

Actualizarea Gingerbread pentru X10 este disponibilă numai prin intermediul Sony Ericsson PC Companion. Dacă dețineți un X10, accesați imediat actualizarea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu