Principal » general » Sony Ericsson X1 Review - Partea 2 (Durata de viață a bateriei)

Sony Ericsson X1 Review - Partea 2 (Durata de viață a bateriei)

general : Sony Ericsson X1 Review - Partea 2 (Durata de viață a bateriei)

Durata de viață a bateriei pe un smartphone este importantă pentru mine. După toate acestea, ideea din spatele mobilității este aceea că ar trebui să poți să-ți folosești dispozitivul în afară și fără să fi murit într-un timp scurt.

În general, telefoanele mobile Windows nu au o bună reputație în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Am folosit câteva și toate au rămas fără suc. În comparație, dispozitivele Symbian de-a lungul anilor (inclusiv cele mai recente, E75) s-au desfășurat excelent în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Niciodată nu am avut trebuință să-mi fac griji că ar trebui să duc un încărcător cu ei.

Unul dintre cele 10 rahaturi pe care le-am avut cu T-mobile G1 a fost și viața bateriei. G1 pur și simplu a avut cea mai slabă viață a bateriei pe orice smartphone pe care l-am folosit de ani de zile. Am dus încărcătorul cu mine la birou, la biserică, când mi-am vizitat părinții și tot drumul înapoi acasă.

Am avut Xperia X1 cu mine acum o saptamana si trebuie sa spun ca are cea mai buna viata a bateriei pentru orice telefon Windows Mobile pe care l-am folosit vreodata. Nu am avut de ce să-mi fac griji pentru a avea un încărcător în jur și, chiar și după o zi întreagă de utilizare, există o mulțime de suc stânga pe telefon.

Am clientul de e-mail conectat la serverul meu de mail la fiecare 30 de minute, fac muzică și fișiere video pentru câteva minute pe zi, printre altele, iar X1 a fost impresionant. Adăugați la aceasta faptul că rulează panoul de interfață utilizator Touch Flo 3D și a fost optimizat pentru a îmbunătăți performanța utilizând aplicații de la terțe părți (care ar trebui să crească consumul de energie unele) și puteți înțelege de ce sunt cu adevărat impresionat.

De asemenea, citiți: Prima regulă de afaceri: Nimeni nu este în favoarea ta

Cu G1, mersul la culcare cu un acumulator complet încărcat a însemnat că ar trebui să-l încrunt din nou înainte de a pleca acasă a doua zi dimineață. Cu X1, mergând la culcare înseamnă că încărcarea acumulatorului este de obicei între 97 și 99% când mă trezesc dimineața.

Crede-mă când spun că este un oftat de ușurare pe care l-am inspirat după ce am văzut indicatorul de putere în primele câteva zile și am aflat că nu era nevoie să o urmăresc atât de îndeaproape. Eliberare!

Aici spera sa vada mai multe dispozitive WinMo care ies in evidenta in ceea ce priveste durata de viata a bateriei - in special cele ale dispozitivelor viitoare de la Samsung.

PS: Care producător va livra un dispozitiv bazat pe Android cu o durată de viață bună a bateriei? Cuvântul de pe stradă este că chiar și aspectul spectaculos HTC Hero se comportă prost în această zonă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu