Principal » general » Ceva pentru studenți: aplicația mobilă "Flippy Campus"

Ceva pentru studenți: aplicația mobilă "Flippy Campus"

general : Ceva pentru studenți: aplicația mobilă "Flippy Campus"

Bine, cititorii mei frumoși, așa că am primit ceva interesant pentru elevii tăi de acolo ... ... o aplicație numită "Campus Flippy" a fost făcută doar pentru tine. Aplicația a fost proiectată să funcționeze la fel ca panoul tradițional de anunțuri.

De la domnul Amishaddai Ofori, dezvoltator plumb:

Aplicația a fost proiectată să funcționeze la fel ca panoul tradițional de anunțuri. Directorii unei organizații și-au pus notificările la bord, dar pentru a face totul ușor. Intrăm la un director dintr-un departament special ori de câte ori au o identificare, pe aplicație și fiecare student care a subscris la departamentul său primește automat notificarea.

Lansarea inițială a acestei aplicații a fost făcută la Universitatea din Ghana, mai întâi am plecat la șeful departamentului, redactori de curs, președinte SRC și toți directorii studenților responsabili cu difuzarea informațiilor, deoarece știu ce înseamnă comunicarea de sus în jos. Deci mergem cu ei uneori la cursuri sau la săli pentru a le spune elevilor despre asta. În cadrul aplicației este abilitatea de a partaja, deci dacă descărcați aplicația, puteți să o distribuiți prietenilor dvs. prin intermediul Whatsapp sau al cărții personalizate etc. Acest lucru va spune, de asemenea, oamenilor mai multe despre app.

Practic am inceput pe o baza plata, dar acum am adaugat o functie numita subiecte fierbinti. În subiectele fierbinți, elevii ajung să vorbească despre tendințele din campus și să facă comentarii, există o actualizare venită din aplicație în ceea ce privește evenimentele care se întâmplă în campus în cursul săptămânii. Arată ca un memento pentru acele evenimente.

Aici este un videoclip care demonstrează funcționarea aplicației:
De asemenea, citiți: TECNO outsells Samsung pentru a ocupa primul loc în Nigeria, Ghana

Aplicația mobilă a fost dezvoltată de domnul Amishaddai Ofori și echipa sa (David Mumuni, Gideon Boateng, Bright Ahedor) la școala de afaceri antreprenoriale Accra Ghana.

Eu personal cred că această aplicație este aici pentru a rămâne în sensul că ia în considerare elevii, făcând lucrurile mai ușor pentru ei. Deci, dacă campusul flippy se află în prezent în campusul dvs., faceți bine să vă alăturați și să vă bucurați de această experiență și, dacă nu, faceți bine să o introduceți.

Practic, permite elevilor din Africa să împărtășească informații cu ușurință și fără nici un cost. Cu studenții flippi pot împărtăși anunțuri, vă permit să știți ce se întâmplă în hala, departamentul și clasa dvs., vă salvează programul de timp și primiți mementouri pe chestionare și examene. Nu mai trebuie să mergeți la o placă de anunțuri plictisitoare, doar să răsturnați informațiile prietenilor dvs. În prezent, flippy este disponibil în universitățile legon, UCC, Knust și Ashesi și în alte universități, este disponibil numai la magazinul de jucării acum ... .pentru mai multe informații, vizitați WWW.FLIPYGH.COM

Recomandat
Lasă Un Comentariu