Principal » general » Ceva de a căuta

Ceva de a căuta

general : Ceva de a căuta

Cu doar câteva minute în urmă, cineva care mi-a "întâlnit" doar în acest an, mi-a spus următoarele despre o sesiune de chat:

De când te-am întâlnit, am întotdeauna această încredere că și eu pot fi mai bine. Tu îmi dai ceva de nerăbdare.

Sunt atât de onorată să fiu o sursă de inspirație pentru oameni la orice nivel și de la orice plimbare de viață. În timp ce mă simt foarte împlinită făcând ceea ce fac, nu mă consider că am atins. Mă simt împlinită, pentru că am ales să mă distrez făcând ceea ce îmi place - să mă bucur de călătoria pe drum spre obiectivul meu. Viața este prea scurtă pentru a trăi numai pentru obiectiv. Trăiți atât pentru experiența, călătoria, cât și pentru obiectivul pus împreună.

Sunt zile în care nu mă simt ca să merg, dar mă duc la fel. N-am prea ușor aici, dar eu continui. Nimeni nu a spus că va fi ușor. Deci, dacă sunteți într-un loc greu chiar acum, luptând și întrebându-vă dacă vreodată lucrurile se vor dovedi bine, poate că acest post vă poate încuraja și tu un pic. Ridicați-vă în fiecare dimineață și numărați acea zi. Uneori, sarcina este grea. Uneori, drumul este dur. Dar ce facem? Continuăm să ne aplecăm.

2012 sa terminat, iar unele dintre obiectivele dvs. nu sunt încă realizate. Și ce dacă? Trebuie să înțelegeți că meritați mult mai mult decât obiectivele. A nu atinge aceste obiective încă nu vă diminuează valoarea. Continua. Continuă.

Prin toate mijloacele, asigurați-vă că aveți ceva de așteptat.

De asemenea, citiți: Airtel dezvăluie Clubul 10, pachet nou pentru tineretul nigerian
Recomandat
Lasă Un Comentariu