Principal » general » Unele letdowns de Nokia N9

Unele letdowns de Nokia N9

general : Unele letdowns de Nokia N9

Am cântat laudele Nokia N9 la ceruri înalte, și toate sunt laudă datorită acestui lucru magnific. Aș putea continua - și o voi face! Cu toate acestea, în timp ce îmi prindeam respirația, permiteți-mi să difuzez puțin despre puținele descoperiri pe care le-am găsit pe Nokia N9.

Da; ca toate celelalte produse, N9 nu este perfect. Doar că este ușor să mergeți la gaga atunci când vedeți și utilizați unul.

Nu există suport pentru Flash în browserul Web
Zongs! Îmi place foarte mult pentru browserele mele mobile să facă Flash. Browser-ul Symbian o face. N900 a făcut-o. Nokia, de ce? Vă rugăm să aduceți suportul Flash pentru N9.

Nu există editor de documente
Veți putea să vă deschideți și să citiți documentele, dar ar trebui să le editați, vă rugăm să uitați să faceți asta pe N9. Pentru un telefon care costă atât de mult, sună doar .... de neiertat.

Câteva aplicații din 3 părți
Platforma MeeGo / Maemo nu va câștiga medalii pentru disponibilitatea aplicațiilor terță parte. Și lipsesc multe. De exemplu, nu există nici o aplicație Yahoo Messenger în acest moment. Un dezvoltator ma contactat, deși a spus că pluginurile sunt pe cale de a adăuga astfel de funcționalități suplimentare.

Text Box Issue în Web Browser
Încă investighează acest lucru, dar acum, dacă introduceți o casetă de text astfel încât trebuie să parcurgeți caseta, nu pare să existe o modalitate de defilare.

M-am ciupit, am târât, mișcat, mi-am strâns degetele, am spus "Sesame deschis" și am clipi de două ori la cutie (hei, nu știi niciodată!). Nada. Nici un zar.

De asemenea, citiți: Portabilitatea numerelor mobile: În curând?

Dacă aceasta este o omisiune, este o problemă serioasă de utilizare a browserului web și trebuie să fie rezolvată ca ieri.

Nu există radio FM / transmițător
Poate că tocmai am fost răsfățat de N8, dar mi-e dor de posibilitatea de a reda muzică prin FM Stereo. Nu e mare lucru, dar apoi ...

La curent! Nu butonul declanșatorului camerei foto
Aceasta este o afacere mare pentru mine și limitează pur și simplu ceea ce puteți face cu aparatul foto pe acest copil. De exemplu, nu mai pot lua autoportrete. Un buton de cameră ajută la asta.

De asemenea, nu sunt atât de încântat de modul în care lucrează aici autocentrul. Apăsând până la jumătate butonul camerei foto N8 focalizează obiectivul, apoi împingând-o până la capăt. Prefer asta. Mi-a fost greu să-l fac pe N9 să se concentreze în modul Macro. Un buton de declanșare a camerei ar fi avut grijă de asta. De ce, Nokia; De ce?

Mai multe gânduri
Cei de la Nokia au spus că în prima actualizare vor veni în curând 3.500 de îmbunătățiri. Sperăm că această actualizare s-ar putea referi la unele dintre sarcinile de mai sus.

Între timp, dacă găsesc mai multe jiggle și neajunsuri, o să actualizez această pagină. În acest moment, mă întorc să mă uit la mângâiere, să mă ating și să trec pe N9-ul meu. Da; mai multe articole de recenzie sunt pe drum: camera, muzica, video, navigare, e-mail, Facebook, Twitter, etc, etc.

Ține-ți pălăriile, băieți!

Recomandat
Lasă Un Comentariu