Principal » general » Unele minunate jocuri Android ar trebui să încercați acum

Unele minunate jocuri Android ar trebui să încercați acum

general : Unele minunate jocuri Android ar trebui să încercați acum

Recent am prins bug-ul de descărcare cu câteva zile în urmă și am descărcat tot felul de jocuri și aplicații Android. Există câteva jocuri pe care cred că merită să le împărțiți. Sunt toți liberi și îi puteți lua de la PlayStore.

Fred

Acest joc este doar un simplu joc bazat pe accelerometru, care face uz de înclinare și de cotitură spre o destinație de gol. Trebuie să evitați capcanele și spikele de-a lungul drumului. În general, jocul trebuie să încerce pentru dvs. dacă dețineți un dispozitiv Android.

Descărcați Running Fred gratuit de la PlayStore.

Șase pistoale

Acest joc 3D de călărie cu cowboy, care te plasează într-un oraș desert unde poți să faci misiuni, să participi la curse de cai și să faci ceea ce va face un cowboy cu un revolver. Este un joc bun, dar trebuie să fiți avertizat că trebuie să descărcați o cantitate de 325MB de date de joc înainte de a putea juca acest joc.

Descărcați Six Guns gratuit de la Playstation

Pune-ți seful

Acesta este un joc care face exact ceea ce se spune în titlu într-un format 2D comic. Puteți utiliza mai multe elemente în mediul înconjurător pentru a vă spulbera șeful. Este foarte dependenta in timp ce incercati sa-ti batut seful cu elemente distincte din biroul din jur. Nu încercați asta la băieți!

Descărcați Whack your Boss gratuit de la Magazin Play.

Acestea sunt jocurile care îmi rotesc acum telefonul și sper că te fac să le găsești la fel de interesante ca mine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu