Principal » recenzii generale » SOLO S500 Recenzie: O casă media în mână

SOLO S500 Recenzie: O casă media în mână

recenzii generale : SOLO S500 Recenzie: O casă media în mână

SOLO S500 este dispozitivul emblematic de la marca SOLO. A fost construit cu promisiunea de a atinge în inimile iubitorilor de muzică din Nigeria, oferindu-ne încărcări de muzică și mass-media la un preț accesibil. Îi respectă promisiunea? Aceasta este întrebarea pe care sperăm să o răspundem cu această recenzie. Să aruncăm o privire rapidă la specificațiile sale.

Tip SIM: Mini-SIM / Dual SIM

Lansat: iulie 2014

Dimensiune: 143 x 72, 5 x 8, 6 mm

Afișaj: HD IPS de 5 inci, 1280 x 720 pixeli (320ppi)

Memorie: 8 GB, plus slot pentru card micro SD

Aparat foto: spate 8MP cu bliț LED, 2MP cu fața în față

OS: Android 4.3 Jelly Bean

Set de chips-uri: Qualcom 8212

CPU: Quad-core 1.2 GHz

GPU: Adreno-305

RAM: 1GB

Radio: Da (cu înregistrare FM)

Baterie: 1.800 mAh

Pro:

  • Construiți frumos subțire.
  • Afișaj discret.
  • Bună ieșire mono difuzor.
  • Acces ușor la tone de muzică și clipuri video.

Contra: ecranul se zgârie ușor

  • Durata medie a bateriei.

Unboxing / Hardware și design:

Conținutul pachetului de vânzări al telefonului SOLO S500 este același ca și orice alt telefon Android generic. Aveți încărcătorul USB de perete, cablul USB, o pereche de căști și broșuri.

Acest telefon are o formă frumos parțial alungită. Marginile sunt ușor rotunjite, părțile superioare și inferioare ale ecranului având o ușoară curbă. Există o căptușeală strălucitoare în culoarea maro deschisă în jurul părților laterale.

Software - ul:
Aici avem sistemul de operare Android Jelly Bean 4.3 care funcționează dedesubt. Sistemul de operare este aproape stoc, fără personalizări serioase. Stocul de 8 GB aici a fost împărțit astfel cu 3, 6 GB pentru instalarea aplicației și 3, 4 GB pentru stocarea internă. Vedeți captura de ecran:

De asemenea, citiți: musulmani și gata să se căsătorească? Dă-i drumul la această aplicație de potrivire musulmană

Afișare / Camera
Camera din spate a acestui telefon produce imagini decente în zone bine iluminate, dar apoi senzorul emite un efect granulos / zgomot, mai ales când încercați să măriți imaginea. În situații întunecate, chiar și cu blițul cu LED-uri, ieșirea camerei este îngrozitoare. Pe partea bună, camera frontală nu a dezamăgit, producând egoițe foarte clare și clare.

Modelul SOLO S500 oferă un afișaj HD IPS de 5 inch, cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli. Densitatea pixelilor este de 320ppi. Prin urmare, afișajul este clar și precis. Deși avem o luminozitate slabă a luminii solare aici, unghiurile de vizionare sunt superbe.

Difuzor
Difuzoarele mono ale acestui telefon, poziționate în partea din spate a acestui dispozitiv, au avut o performanță extraordinară. Este tare și calitatea sunetului este grozavă, mult mai bună decât ceea ce am văzut în Infinix Hot.

Vizualizare SOLO

SOLO View este o aplicație preinstalată pe telefoanele SOLO și se spune că oferă o imensă colecție de filme pe care le puteți descărca și viziona pe telefonul mobil. Ne-am propus să testați serviciul vizitând unul dintre locațiile hotspot SOLO unde utilizatorii își pot configura conturile SOLO View și pot descărca filme pe telefonul mobil.

Ne-am îndreptat spre unul dintre centrele din Ikeja, unde telefonul a detectat automat Hotspot-ul SOLO. Am continuat apoi să înființez un cont, să actualizăm aplicația SOLO View la cea mai recentă versiune, apoi să continuăm să adăugăm codurile de răscumpărare cu cartelele preplătite SOLO. Reprezentantul de vânzări SOLO a fost foarte util.

Logarea a fost o briza. Am continuat apoi să descarcăm un film - The Anomaly - care costă N350.

De asemenea, citiți: Throwback: PC-ul de 10MB a fost odată o afacere!

Rețeaua a fost rapidă și în câteva minute descărcarea a fost finalizată. Din secțiunea de bibliotecă a aplicației, am putut accesa și apoi urmărim filmul offline.

Viziunea SOLO are multe filme. Un alt lucru bun este că emisiunile Nigerian TV pot fi descărcate și vizionate gratuit. Serviciul SOLO View funcționează atât de bine, recomand să încercați. Aplicația SOLO View este de asemenea disponibilă în Magazin Google Play pentru telefoane non-SOLO.

SOLO Music

SOLO Music este un alt serviciu centrat pe media de la SOLO, care aduce muzica direct la sfaturile degetului. Mi-a plăcut această aplicație de la drum. La lansarea pentru prima dată, a cerut o actualizare, pe care am executat-o ​​de pe Google Play Store.

Deschizând-o, mi sa oferit o vastă varietate de cântece, atât străine, cât și internaționale. Puteți să le transmiteți online sau să le descărcați pentru a fi redate offline. Toate piesele de aici sunt disponibile GRATUIT. Conceptul este minunat! Și funcționează bine cu difuzoarele foarte bune de pe acest telefon.

Diverse
Unghiurile de vizualizare sunt bune pe SOLO S500. Indiferent de modul în care îl înclinați, aveți o viziune clară asupra a ceea ce căutați. Claritatea apelurilor este clară. Acesta acceptă numai 3G pe SIM 1, cu SIM 2 forțat la 2G. Performanțele înțelepte, aplicațiile și jocurile rulează fără probleme. SOLO S500 are o durată medie de viață a bateriei. Bateria mică de 1800 mAh poate dura aproximativ 9 ore de navigare 3G constantă, deci aveți nevoie de o bancă de alimentare pentru a obține cele mai bune rezultate din acest dispozitiv. De asemenea, am observat că acest dispozitiv acceptă înregistrarea FM.

De asemenea, citiți: Noile smartphone-uri BlackBerry Curve susceptibile de a fi captate

Cuvinte finale:
Acest telefon este frumos, arătos și foarte recomandat persoanelor cu un mare apetit pentru conținutul mediatic. SOLO oferă promisiunea că ne va aduce muzică și clipuri video ieftine și accesibile. Dar ar fi putut face mai bine cu hardware îmbunătățit pe acest dispozitiv. Putem ignora toate celelalte deficiențe, dar 1800 mAh pe un Android quad-core în 2014 (sau 2015) - fiind un dispozitiv emblematic pentru asta - nu este destul de atrăgător.

În mod corect față de ei, SOLO a spus că accentul nu se pune pe specificațiile prime, ci mai degrabă pe conținut, livrarea de servicii și funcționalitatea și pe care le-au dat. În final, asta este tot ce contează.

Recomandat
Lasă Un Comentariu