Principal » general » Soft Alliance Academy începe formarea IT de nivel mondial

Soft Alliance Academy începe formarea IT de nivel mondial

general : Soft Alliance Academy începe formarea IT de nivel mondial

Tehnologia informației (IT) este o parte fundamentală a vieții cotidiene și a afacerilor, dar rămâne un mister pentru mulți. Cu clientii si competitia din fiecare sector de afaceri devin din ce in ce din ce in ce mai avansati din punct de vedere tehnic, este imperios necesar ca orice companie care doreste sa atinga liderul de piata in domeniul sau sa se afle pe pozitia de varf a tehnologiei.

Soft Alliance este considerată lider în tehnologia și soluțiile de afaceri, unul dintre cei mai mari furnizori de aplicații pentru întreprinderi din Africa Subsahariană și unul dintre primii trei furnizori de servicii IT din regiune. Cu o experiență de 100% în implementările de aplicații pentru întreprinderi și în proiectele de livrare a soluțiilor pentru creditul nostru, Soft Alliance a demonstrat în mod constant expertiza noastră în spațiul Enterprise Solutions, Infrastructure and Payments.

Instruirea informatică Soft Alliance este un proces de învățare profund angajat, care constă atât în ​​practică teoretică, cât și în practică, menită să îngrijească participanții să devină profesioniști IT specializați prin consolidarea capacităților observate pentru a îmbunătăți relevanța, eficacitatea și eficiența competențelor acestora. Acest lucru se va face într-o atmosferă prietenoasă de instructor / stagiar, cu materiale de îndrumare care sunt ușor de asimilat, dar sunt în continuare predate de specialiști IT cu înaltă calificare, care sunt profesioniști bine întemeiate în diferitele lor domenii.

Diferitele cursuri IT oferite includ:

  • Administrarea sistemului
  • Administrarea bazelor de date
  • Analiza afacerilor
  • Dezvoltare de software
  • Administrarea rețelei
  • Oracle E-Business Suite: financiar și managementul capitalului uman

Formarea începe la 1 noiembrie 2014 și se desfășoară timp de 12 săptămâni de expunere la medii de lucru și de testare, servere de aplicații, routere și switch-uri.

Soft Alliance a luminat de-a lungul timpului misterul tehnologiei pentru clienții noștri din mediul de operare nigerian / african. Mână de lucru în mână cu clienții noștri, am condus cea mai mare implementare a sistemului ERP în Africa Subsahariană, precum și prima instalare ERP din sectorul public.

De asemenea, citiți: Airtel Nigeria aruncă în aer o acoperire 3G de 80%

Înscrieți-vă și deveniți o parte din povestea noastră de succes

Trimiteți-ne un email: [email protected]

Web: www.softalliance.com

Recomandat
Lasă Un Comentariu