Principal » general » O examinare rapidă a aplicației WhatsApp Messenger

O examinare rapidă a aplicației WhatsApp Messenger

general : O examinare rapidă a aplicației WhatsApp Messenger

Urmărind teaserul meu recent despre mesageria instant pe telefonul mobil, m-am gândit că aș da aplicația whatsApp un test de testare pe BlackBerry Bold 2 (9700).

Ce face WhatsApp?

Este o aplicație smartphone messenger care vă permite să trimiteți mesaje text printr-o conexiune de date în locul unor SMS-uri costisitoare. Funcționează cu serviciul dvs. BIS existent sau cu serviciul / pachetul de Internet normal nu doar pe Blackberry, ci și pe alte platforme mobile.

Utilizatorii WhatsApp, iPhone, Android, Symbian și BlackBerry își pot trimite reciproc mesaje, imagini, fișiere video și audio. Notați că versiunea Symbian este încă în faza beta.

WhatsApp se integrează fără probleme cu agenda dvs. existentă și nu există nici un cod PIN sau un nume de utilizator pe care să-l amintiți. La fel ca SMS-ul nativ, nu trebuie să vă conectați sau să ieșiți.

Am navigat la ceea ce am descărcat pe browserul meu Blackberry și - boom - am fost acasă și uscat (cum ar spune Yomi).

WhatsApp este disponibil pentru un an de încercare. După proces, puteți reînnoi pentru mai puțin de 2 $ (încă încerc să confirm prețul de la ei).

Când am instalat-o pe BlackBerry 2, am aflat că unul dintre contactele mele deja îl folosea. Se simte și sună ca celebrul Blackberry Messenger.

Ați folosit WhatsApp? Care sunt experiențele și observațiile dvs.? Cum ai aprecia? Să auzim de la tine.

Au o zi de telefon! (Versiunea mea de a avea o zi plină de distracție, vă veți obișnui cu ea). Vă rugăm să spuneți prietenilor dvs. să ne vizitați. ;-)

De asemenea, citiți: O privire la smartphone-ul PlirisBlazeX Android
Recomandat
Lasă Un Comentariu