Principal » general » Smooth Switching între aplicațiile care rulează în Android

Smooth Switching între aplicațiile care rulează în Android

general : Smooth Switching între aplicațiile care rulează în Android

Una dintre caracteristicile excelente pe care le are sistemul de operare Android este abilitatea sa de multitasking. Aceasta implică faptul că puteți avea numeroase aplicații care rulează în același timp, fără a se confrunta cu probleme. În ciuda acestui fapt, am aflat că mulți utilizatori Android, în special începători, nu au profitat de această caracteristică.

Am fost și așa odată, oricum. Când am început să folosesc o tabletă Android, m-am trezit închizând o aplicație înainte de a trece la altul. Apoi, nu am fost pe deplin conștient de capacitatea de multitasking OS Android.

Butonul Acasă de pe dispozitiv este unul dintre instrumentele de multitasking ale Android. Pentru a comuta între aplicațiile care rulează, urmați instrucțiunile de mai jos:

  • Apăsați și țineți apăsat butonul Acasă de pe dispozitiv timp de câteva secunde
  • Un pop-up afișează pictograme de aplicații care rulează în prezent pe dispozitiv
  • Selectați aplicația la care doriți să comutați.

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că aveți aplicații care rulează pentru a comuta. Pentru a deschide o altă aplicație fără a închide cea curentă, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de acasă. Acest lucru vă va duce la ecranul de pornire și vă va lăsa încă să rulați aplicația curentă.

Pe unele dispozitive Android, apăsarea butonului Acasă pentru câteva secunde afișează numai lista cu cele mai utilizate aplicații. Încercați cele de mai sus pe dispozitiv și descoperiți ce funcționează pentru dispozitivul dvs. Cu toate acestea, lăsați un comentariu mai jos dacă întâmpinați vreun obstacol în obținerea acestui lucru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu