Principal » general » SmileVoice și SmileUnlimited ajung în Tanzania

SmileVoice și SmileUnlimited ajung în Tanzania

general : SmileVoice și SmileUnlimited ajung în Tanzania

După o lansare reușită în Nigeria și Uganda, Smile Communications a adus pachetele SmileVoice & SmileUnlimited în Tanzania. SmileVoice oferă clienților dispozitive Android și Apple iPhone, posibilitatea de a efectua apeluri vocale SuperClear pe rețeaua Smile 4G LTE sau prin utilizarea unui telefon compatibil VoLTE (cum ar fi cele mai recente dispozitive Samsung) plus o cartelă Smile SIM.

SmileUnlimited, pe de altă parte, oferă clienților 30 de zile de acces nelimitat la serviciul de bandă largă în bandă largă Smile SuperFast 4G LTE.

Managerul Țării, Smile Tanzania, Eric Behner, a spus următoarele:

"Smile este primul operator de telefonie mobilă din Africa de Est care dezvoltă și introduce Voice over LTE, plus o lume care dezvoltă și introduce o aplicație Voice over LTE gratuită, care permite tuturor clienților noștri din Tanzania, cu dispozitive Android și iPhone, - apeluri vocale de calitate peste rețeaua Smile. Ne-am angajat să îmbunătățim calitatea serviciilor de voce și date din Tanzania, iar cu SmileVoice clienții noștri pot apela cineva local și internațional, la fel ca pe orice alt telefon mobil ".

Mai multe detalii despre prețuri pot fi găsite pe site-ul oficial al acestora AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu