Principal » recenzii generale » Smartwatch Review rapid: Samsung Galaxy Gear 2

Smartwatch Review rapid: Samsung Galaxy Gear 2

recenzii generale : Smartwatch Review rapid: Samsung Galaxy Gear 2

De la lansare, ceasurile inteligente au evoluat treptat. Să ne îmbunătățim cu fiecare iterație, deși nu putem spune că e încă Uhuru. Samsung Galaxy Gear 2 a ieșit de ceva vreme - mai mult de un an pentru a fi precis, și am fost oportun să fac o revizuire rapidă cu o singură unitate.

Dl Mo a revizuit recent VAWLT S29 și a întrebat dacă ceasurile inteligente au ajuns la vârsta de înlocuire a smartphone-urilor noastre. Aș spune că încă mai are mult de parcurs. Iată concluziile mele despre Galaxy Gear 2.

Hardware

Gear 2 arată ca orice alt ceas electronic, chiar dacă mai inteligent. Corpul are un cadru metalic, cu mânere din cauciuc, în timp ce catarama sau clema este realizată dintr-un metal strălucitor. Se livrează cu un pachet suplimentar care poartă portul de încărcare microUSB. Avem ecranul AMOLED de 1, 6 inch, butonul Acasă / alimentare de la capătul inferior, apoi camera foto și difuzoarele de la celălalt capăt. Nu are cartela SIM sau sloturile pentru carduri Micro SD. Vedeți specificațiile complete AICI.

Funcționalitate

Galaxy Gear 2 este limitată doar la dispozitivele Samsung emblematice (și la dispozitivele mini), va trebui să rădăcinezi și să faci alte hack-uri înainte de a lucra la alte Androids. Unitatea de recenzare a fost asociată de-a lungul Galaxy S5 Mini. Funcționează cu o aplicație Gear proprietate și este asociată în mod constant cu telefonul prin Bluetooth.

Puteți efectua și efectua apeluri pe ceas, deși trebuie să vă aflați în raza Bluetooth. Navigarea se face prin deplasarea în dreapta, stânga, în sus și în jos. Puteți reveni la ecranul de start de oriunde apăsând butonul hardware aflat sub afișaj. Există acces la Notificări, Jurnal, Dialer, Contacte, apoi o mulțime de alte funcții cu care vine.

De asemenea, citiți: Specificațiile Lenovo A328

Aparatul de ceas WatchON Remote (pentru controlul aparatelor), S Voice, Memo voce, pedometru, ritm cardiac (pentru numărarea bătăilor inimii pe minut) și Sleep (monitorizează timpul de dormit) se numără printre numeroasele aplicații de utilitate prezente în acest ceas. Nu are un browser. Dacă nu trebuie să descărcați aplicația.

Multimedia

Are un player muzical care surprinzător aduce un sunet foarte bun. Volumul este puternic și clar chiar și pentru efectuarea de apeluri vocale. Are o camera care este foarte groaznica. Chiar dacă rezoluția este reglabilă la 1080p, ieșirea este prea neclară. Iată o mostră foto a OnePlus One.

Diverse

Gear 2 este asociat în mod constant cu dispozitivul dvs., deci este mai mult sau mai puțin inutil când este lăsat să stea singur. Fotografiile realizate pe ceas apar instantaneu pe dispozitiv. Puteți efectua apeluri numai când dispozitivul se află în raza Bluetooth. Bateria vă poate duce în 2 - 3 zile de utilizare medie. Dar când este folosit în mod activ, durează doar aproximativ 24 de ore.

Cuvintele finale

Gear 2 este doar o extensie a smartphone-ului dvs. și nu o înlocuire. Vă ajută să vă spuneți timpul alături de a vă menține în formă. Nu numai că este un alt dispozitiv minunat pe care îl puteți arăta. Tehnologia Smartwatch este încă una și nu va rupe segmentul de telefon inteligent în curând.

Recomandat
Lasă Un Comentariu