Principal » general » Smartphone versus telefoane cu funcții

Smartphone versus telefoane cu funcții

general : Smartphone versus telefoane cu funcții

În mod tradițional, telefoanele inteligente au avut întotdeauna o margine deasupra și peste telefoanele cu funcții (non-smartphone-uri). Utilizatorii de smartphone-uri au fost crema-of-the-crop, ca să spunem așa.

Vezi tu, pe smartphone-uri ai avut cele mai bune caracteristici. Ai avut multi-tasking - acea abilitate rară de a rula mai multe aplicații în același timp și pur și simplu trece de la unul la altul. Și, bineînțeles, cu smartphone-uri, ai avut capacitatea de a instala aplicații de la terțe părți. Toate acestea au pus literalmente smartphone-uri deoparte de la alte telefoane și le-a făcut mini PC-uri.

Dar, în ultimii 2 până la 3 ani, linia dintre telefoanele inteligente și telefoanele cu funcții au fost șterse continuu, atât de mult încât ceea ce a rămas în unele cazuri este o linie foarte subțire - aproape indiscertabilă.

Există o serie de telefoane cu caracteristici de la diferiți producători, care vin acum cu funcții multi-tasking și high-end. Tot ceea ce separă unele dintre aceste telefoane cu caracteristici remarcabile de la smartphone-uri este incapacitatea acestora de a instala aplicații de la terțe părți. Desigur, există java (J2ME) pentru a trece chiar și acest ultim decalaj puțin.

Uită-te la iPhone, de exemplu. Deși a fost comercializat ca un smartphone, acest dispozitiv frumos nu sa calificat pe cel puțin două fronturi când a fost introdus pentru prima dată:

1. Lipsa de multi-tasking
2. nu avea o deschidere față de aplicațiile terților

Cu toate acestea, a fost trecut cu succes ca un smartphone.

Mai multe telefoane cu funcții de la Nokia, LG, Samsung și altele au deja aceleași caracteristici și capabilități ca și smartphone-urile, instalarea în bar a aplicațiilor 3rd party și multi-tasking. LG, în special, distruge bariera chiar mai bine decât Nokia și Samsung prin introducerea multi-tasking într-o gamă bună de telefoane cu caracteristică.

De asemenea, citiți: Nokia N9 - o experiență magică

Există cu adevărat o diferență serioasă între capabilitățile globale ale telefoanelor și smartphone-urilor?

Am cumpărat un smartphone de vârf de la sfârșitul anului trecut, comunicatorul Nokia E90, dar am constatat că au existat foarte puține aplicații de la terțe părți pe care trebuia să le folosesc. Dispozitivul a venit cu cele mai multe dintre caracteristicile de care aveam nevoie de built-in.

Acum, comparați acest lucru cu câteva telefoane cu caracteristici ridicate. Și aceștia vin cu multe dintre cerințele mele încorporate, iar acolo unde este necesar, există adesea o serie de aplicații java disponibile pentru a completa spațiul.

Ar fi greșit să susțin că un non-smartphone cu o caracteristică similară cu setul meu E90 ar fi fost capabil să răspundă nevoilor mele la fel de bine?

Tu ce crezi? Este acesta începutul războiului dintre telefoanele inteligente și telefoanele cu funcții? Aveți absolut nevoie de un smartphone acum, privind înapoi la asemănările tot mai mari dintre smartphone-uri și non-smartphone-uri?

Recomandat
Lasă Un Comentariu