Principal » general » Lumea smartphone-urilor este atât de plictisitoare chiar acum

Lumea smartphone-urilor este atât de plictisitoare chiar acum

general : Lumea smartphone-urilor este atât de plictisitoare chiar acum

Da; lumea smartphone-urilor este atât de plictisitoare chiar acum. Această declarație poate fi un șoc pentru cei dintre voi care aparțin generației iOS-Android, și asta este tot ce ați văzut. Dar odată, a existat o lume a smartphone-urilor cu multă entuziasm. Am avut Symbian UIQ, Symbian S60, Symbian S80 (și toate cele trei au fost foarte diferite în arome și UI și hardware), BlackBerry, Windows Mobile Professional, Windows Mobile Smartphone, Maemo și Palm OS - toate oferind interfețe utilizator și factori de formare și capabilități. Odată, a existat distracție și emoție născut din varietatea și alegerile reale. Acum, tot ce avem .... sunt gemenii non-identici, Android și iOS. Și plăci.

Ai spus că tot ce avem este Android și iOS? Da; Am facut.

S-ar putea spune că avem Bada. Ei bine, asta trebuie să fie pe planeta Neptun. Orice sistem de operare care nu văd dispozitivele noi lansate - în special pe o perioadă de 12 luni - este în mod efectiv inexistent. August 2011 a fost ultima dată când a fost lansat un telefon Bada OS. Intelegi ce vreau sa spun? Ultimul dans al lui Belle a fost PureView 808, lansat în februarie 2012. În alte maxime de trei luni, putem spune că Belle este în realitate inexistentă.

O da; vă gândiți că am lăsat Windows Phone 8; dreapta? Da; Am facut. Windows Phone nu este încă aici. Dovedeste-mi gresit: iesi, intra in magazinul tau mobil preferat si comandeaza un smartphone Windows Phone. Cel puțin, în cazul în care locuiesc, nu există nici un singur smartphone Windows Phone 8 pentru vânzare în orice magazin. Oriunde în Nigeria. Chiar acum.

De asemenea, citește: Fotografii: 2018 Toyota Camry este din nou clasa !!

Oriunde te uiți, Android, Android și multe altele Android. E ca și cum ai merge la supermarket și tot ce vezi este pâine, pâine și mai multă pâine. Doamne ferește. Da, Sony Android, Samsung Android, LG Android, Motorola Android și Tecno Android. Dar Android este Android la sfârșitul zilei. Este ca pâine Agege, pâine tăiată, pâine de grâu, pâine dulce de fasole și pâine de carne. Bleh.

Aniversarea pentru vinul nou

Știu că ne așteptăm la noi jucători și că sperăm să mântuim din această stare foarte plictisitoare și, sperăm, nu voi fi părăsit înainte ca dispozitivele acelor jucători să lovească străzile. Nu pot aștepta Blackberry 10 (în speranța că RIM o va face bine), Tizen OS, Firefox OS și Sailfish OS. Acum, nu mă deranjează despre ecosisteme și aplicații și despre toate astea. Chiar nu-mi pasă. Vreau doar jucării noi care arată și se comportă diferit de ceea ce este disponibil acum. Sperăm că aceste noi platforme ne pot oferi interfețe cu utilizatori foarte diferite și pentru că, din păcate, ceea ce vom vedea cel mai mult sunt aceleași plăci plictisitoare de plastic, metal și policarbonat înghețate care mă fac să fiu bolnav și greață în fiecare zi.

Nu putem să trecem peste această obsesie cu plăci și să continuăm viața noastră? Aaaaaargh !!!!!!!

Da; lumea actuală a smartphone-urilor este la fel de interesantă precum industria de PC-uri dominată de Windows. PC-uri Acer: Windows. PC-uri Dell: Windows. HP: Windows. Bleh! Te rog, dă-mi puțină emoție, ca să nu mor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu