Principal » general » Show-ul Smartphone vine în octombrie 2010

Show-ul Smartphone vine în octombrie 2010

general : Show-ul Smartphone vine în octombrie 2010

Spectacolul Smartphone este o întâlnire informală a iubitorilor de telefoane mobile și smartphone programate pentru sâmbătă, 23 octombrie 2010, la Universitatea din Lagos Guest House.

Membrii publicului larg sunt invitați să vină împreună cu smartphone-urile Symbian, Blackberry, Windows Mobile, Android, Bada, WebOS, iOS și Maemo pentru a le împărtăși, discuta și demonstra capacitățile lor.

Persoanele care sunt interesate să afle mai multe despre modul în care telefoanele mobile și serviciile le pot ajuta să lucreze și să joace vor găsi și Smartphone Show un eveniment care merită să fie prezentat.

Persoanele care sunt interesate să efectueze scurte recenzii la fața locului despre dispozitivele lor sunt binevenite să trimită un e-mail la [email protected] pentru a aplica pentru un loc.

Mobilitatea Nigeria va anunța, de asemenea, numele câștigătorilor promoției WIN-a-Smartphone în desfășurare. Particiapnts în promo au posibilitatea de a câștiga unul dintre cele trei smartphone-uri, inclusiv un dispozitiv de vârf ca premiu mare. Promo-ul este deschis până în ziua evenimentului și pot fi accesate detalii la promoția WIN-a-smartphone

Câștigătorii care se află în afara orașului Lagos vor avea dispozitivele lor livrate prin intermediul curierului.

În cadrul evenimentului va fi furnizat un serviciu de clinică mobilă, care îi va ajuta pe participanți să instaleze internet mobil, e-mail mobil și să abordeze problemele pe care le pot avea cu telefoanele mobile și serviciile de rețea.

Detalii despre eveniment:

  • Sâmbătă 23 octombrie 2010
  • 13:00 - 15:00
  • Comitetul de cameră C, UNILAG Guest House, Universitatea din Lagos, Akoka
  • Înregistrare / admitere gratuită
  • Codul de îmbrăcăminte: engleză

Puteți să ne anunțați dacă veți veni sau nu prin secțiunea de comentarii sau pe Facebook.

De asemenea, citiți: iPhone 5 - Jocul Catchup

Sponsori și parteneri Bine ați venit!
Producătorii de telefoane și comercianții cu amănuntul (sau oricine altcineva pentru acest lucru) sunt bineveniți să sponsorizeze acest eveniment. Trimiteți-ne un e-mail la mobilitate [@] mobilitynigeria.com dacă sunteți interesat să sponsorizați acest eveniment sau să vă faceți un parteneriat cu noi în ceea ce privește realizarea acestui eveniment.

Spectacolul este găzduit de Mobility Nigeria.

Despre mobilitate Nigeria
Mobilitatea Nigeria (www.mobilitynigeria.com) este cea mai mare, cea mai vizitată, cea mai recomandată și cea mai respectată sursă online de informații despre tehnologia mobilă din Nigeria. Site-ul oferă știri, recenzii, sfaturi, o piață, forumuri, precum și un magazin online de telefon cu serviciu de livrare în fiecare colț al țării.

Recomandat
Lasă Un Comentariu