Principal » general » Smartphone Blues: S60 și Gmail

Smartphone Blues: S60 și Gmail

general : Smartphone Blues: S60 și Gmail

Nu sunt sigur ce se întâmplă între dispozitivele Symbian S60 și Gmail, dar nu mă distrez. În ultima vreme (cu câteva luni în urmă), am avut experiențe neconforme în mod constant cu dispozitivele Nokia S60, și anume E90 și E75, în ceea ce privește utilizarea Gmail.

Este ca un joc de pisică și șoarece. În primul rând, pe comunicatorul E90, odată ce Gmail este setat, aplicația de mesagerie merge pur și simplu într-o stare de comă. A face ceva făcut pe ea devine aproape imposibil. Mailul meu corporativ funcționează fără probleme, dar odată ce Gmail este configurat ...

Instalarea serviciului Nokia Messaging părea să vă ajute la început, iar lucrurile au mers fără probleme pentru o vreme. Ulterior, aplicația de e-mail a început să se comporte ca o creatură posedată și, în cele din urmă, a revenit din nou în comă.

E75, un dispozitiv mult mai nou, mi-a dat aceleași probleme. De fapt, această problemă singulară cu Gmail mi-a anunțat vânzarea la aproximativ o lună după cumpărare. Aceasta este o declarație oficială a Nokia despre această problemă:

Suntem conștienți de o problemă de mesaje Nokia care afectează în prezent conturile de e-mail Gmail și Google Apps. Problema este că uneori e-mailurile se sincronizează cu dispozitivul după o întârziere semnificativă. Sincronizarea e-mailurilor va fi reluată în mod automat, dar în prezent nu există nici o soluție disponibilă în acest moment. Investigăm în mod activ această problemă și încercăm să rezolvăm problema cât mai repede posibil. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de această problemă.

Mulțumesc,
Jeremiah Nielsen
Nokia Messaging
26-Aug-2009 07:57 PM
Sursa: Discuții de asistență Nokia: Rapoarte E75 (fără mesaje) cu contul Gmail de la Nokia Messaging

Pentru a face lucrurile să se înrăutățească, browserul S60 încorporat de pe E90 nu va încărca interfața webmail Gmail sau versiunea mobilă a acestuia. Deci, aici am un smartphone care costă peste N80, 000 de pe piață, dar nu poate accesa Gmail pe el deloc.

De asemenea, citiți: Nokia are nevoie să renunțe la realizarea telefonului S60 3rd edition și a 5-a ediție

Acum, verificați asta. Nebunul soției mele, un roz Sony Ericsson W595, se ocupă de Gmail fără probleme! Ar trebui să se întâmple așa ceva? High-end smartphone-uri care acționează prost, și mid-tier dumbphones care acționează inteligent?

Pentru a nu fi nedrept la smartphone-urile în general, pot adăuga că Gmail funcționează perfect pe toate smartphone-urile Android și Windows Mobile pe care le-am folosit sau am încercat. Acest lucru pare să fie o problemă strict pentru Symbian.

Ce ar trebui să mă gândesc la toate astea?

Recomandat
Lasă Un Comentariu