Principal » general » Bateriile inteligente reprezintă viitorul pe care îl are Nextbit

Bateriile inteligente reprezintă viitorul pe care îl are Nextbit

general : Bateriile inteligente reprezintă viitorul pe care îl are Nextbit

Amintiți-vă de viitorul Robin lansat la sfârșitul anului trecut. Dacă vă puteți aminti, telefonul a corectat un anumit lucru greșit în spațiul mobil prin introducerea spațiului de stocare inteligent în cloud. Acest telefon poate încărca în mod automat aplicațiile (și cele mai puțin frecvent utilizate) în nor, pentru a economisi spațiu. Există, de asemenea, opțiunea de a le descărca ori de câte ori doriți. De asemenea, este livrat împreună cu 100 GB de stocare cloud. Rezultatul este un amestec de telefon și nor.

Ca soarta ar fi avut-o, multe alte companii au emulat abordarea lui Nexbit pe Robin pentru unele dintre serviciile lor, vezi Google Photos. Apple a imitat o tehnologie similară în iCloud. Nextbit a văzut un alt defect în ecosistemul mobil pe care doresc să îl corecteze.

Înainte de salvare cu baterii inteligente

După depozitarea cloud-ului inteligent, Nextbit se ocupă de problema cu privire la bateria de vârstă. Salutați bateriile inteligente. Consultați un extras din postarea de pe blog:

Deoarece tehnologia acumulatorilor sa îmbunătățit mai încet decât alte tehnologii, industria sa bazat pe procesoare mai eficiente și baterii mai mari (ceea ce credeți că este sub toate cele 5, 5 "+ ecrane?) Pentru a-și face munca murdară. Acești pași vă dau mai multă durată de viață a bateriei, însă îmbunătățirea este doar incrementală. Nextbit va rezolva această problemă într-un mod nou - oferind încă o dată performanță dincolo de ceea ce spun specificațiile.

Putem aplica aceleași informații pe care le-am utilizat pentru stocarea inteligentă pentru a face ca bateria să dureze mult mai mult. În Q4 vom lansa o nouă versiune a sistemului Nextbit, care vă cunoaște obiceiurile și optimizează funcțiile la nivel de sistem pentru a vă asigura că obțineți cât mai mult timp pe ecran. La fel ca și în cazul serviciilor de stocare inteligente, putem aplica acest lucru în plus față de funcțiile pe care Google le-a implementat în Marshmallow și chiar pe ceea ce a fost anunțat pentru N, combinând economiile de energie pentru a vă oferi o adevărată pace a minții.

Să vă salvăm bateria înainte de ao salva. Este timpul pentru o abordare diferită. Nu putem aștepta să ne împărtășim cu tine mai târziu în acest an.

Să așteptăm și să vedem ce ne-a plătit Nextbit pentru noi

Recomandat
Lasă Un Comentariu