Principal » general » Slack introduce canale partajate pentru a facilita comunicarea cu oricine

Slack introduce canale partajate pentru a facilita comunicarea cu oricine

general : Slack introduce canale partajate pentru a facilita comunicarea cu oricine

Iată o nouă caracteristică anunțată de Slack pentru a ajuta echipele să utilizeze serviciul cu oricine. Această caracteristică nouă, cunoscută sub numele de Canale partajate, elimină necesitatea ca orice utilizator să adauge oaspeții în conversațiile lor private. De exemplu, este mai ușor să lucrați cu un client prin Slack cu diferitele sale funcții decât să continuați să trimiteți e-mailuri înainte și înapoi, ceea ce face ca canalele partajate să fie mai utile.

Nu este imposibil să aduci oaspeții la conversația ta Slack. Dar s-ar putea să existe discuții în care să nu adăugați un outsider. Cu toate acestea, un canal partajat face posibilă colaborarea cu oricine. Astfel, ea serveste ca un fel de legatura intre platforma privata a unei echipe si platforma publica. Deja Slack afirmă că au demonstrat diverse modalități de a utiliza noua caracteristică și că au fost supuse unui proces cu unii clienți Slack.

Caracteristica Canale partajate este ușor de înțeles dacă ați folosit anterior Slack. Este practic același ca orice alt canal. Puteți să le setați la Public sau Privat și pot fi utilizate pentru a partaja diferite tipuri de conținut. Acestea pot include mesaje, încărcarea fișierelor, efectuarea de apeluri video și multe altele. Canalul partajat apare pe spațiul de lucru obișnuit al unui utilizator ca pe un alt canal.

În plus, canalele partajate au suport pentru aplicații platforme, cum ar fi Dropbox. Acum, pentru a face mai ușor să distingem spațiul partajat de alte canale private, aceste canale sunt listate în antetul Canal comun. Orice persoană cu care sunteți conectat (ă) în Canalul comun (Shared Channel) are numele echipei menționate sub numele său. Astfel, veți ști dacă persoanele cu care aveți o conversație cu canale partajate se află în echipa dvs. sau nu.

De asemenea, citiți: Gmail va începe să ofere adrese personalizate de e-mail pentru o taxă lunară

În prezent, această caracteristică se află în dezvoltarea beta. Sperăm că va fi finalizată și publicată mai devreme decât mai târziu.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu